Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tiká prestupová bomba? Real Madrid ponúka za Pogbu túto ŠTVORICU hráčov, píšu Briti

MADRID - Real Madrid sa nevzdáva sna o získaní Paula Pogbu. Podľa britských médií vytiahol zbrane najťažšieho kalibru a za Francúza ponúka túto štvoricu hráčov!
Zdroj: 42076
Zdieľajte:

Aktuálne sa sústredíme na návrat futbalových líg po prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu, no otvorenie prestupového okna je za rohom a rôzne prestupové špekulácie a informácie sa vynárajú v zahraničí ako huby po daždi.

Jedna z najnovších správ hovorí o tom, že Real Madrid sa nevzdáva sna o angažovaní Paula Pogbu. Manchesteru United podľa The Sun ponúka za neho až štvoricu hráčov - Martin Odegaard, James Rodriguez, Lucas Vazquez a Brahim Diaz.

Prečítajte si aj

Ročný obrat 600 miliónov libier a nedokážu kúpiť hráčov, ktorých chcete! Van Gaal "zabil" nákupnú stratégiu ManUtd

Zdroje z prostredia United hovoria, že tréner "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer nechce o odchode Pogbu ani počuť. Chce ho spárovať s Brunom Fernandesom, ktorý sa po príchode na Old Trafford uviedol vo výbornom svetle a s Pogbom včera po prvýkrát trénovali spoločne.

Opätovný záujem zo strany Realu Madrid o Pogbu prišiel po tom, čo sa na verejnosť dostali informácie o tom, že Manchester United si zobral pôžičku 140 mil. libier, aby prekonal koronavírusovú krízu. Informuje The Sun.

United majú v pláne v najbližšom prestupovom okne získať Jadona Sancha a Jacka Grealisha. Časť financií zo spomínaného úveru možno použijú na realizáciu týchto obchodov. Šéf klubu Ed Woodward ale upozorňuje, že najhorší dopad pandémie ešte len príde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články