Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zlomil mi nos a vydržal behať celý deň! Ryan Giggs odhalil najtvrdšieho súpera a dvoch najlepších spoluhráčov

MANCHESTER - Ryan Giggs odhalil, ktorého súpera z celej svojej kariéry považuje za najtvrdšieho a ktorých dvoch spoluhráčov za najlepších
Zdroj: 34879
Zdieľajte:

Ryan Giggs sa zapísal do klubových dejín slávneho Manchester United ako jedna z legiend. Na Old Trafforde pôsobil v slávnej Fergusonovej ére. V rozhovore pre MUTV odhalil, ktorého súpera z celej svojej kariéry považuje za najtvrdšieho.

Najtvrdší protihráč Javier Zanetti

„Najtvrdší hráč, proti ktorému som hral, bol Javier Zanetti z Interu. Dokázal behať celý deň a zvykol hrávať aj v strede poľa, takže si veril na lopte, dokázal brániť, bol tvrdý a v štvrťfinále proti nim mi zlomil nos. Mal všetko, čo mal mať obranca," chválil Giggs bývalého protihráča.

Giggs je v súčasnosti trénerom reprezentácie Walesu a Zanetti pracuje ako viceprezident Interu Miláno.

Cristiano Ronaldo a Paul Scholes najlepší spoluhráči

V spomínanom rozhovore pre MUTV Giggs určil aj dvoch najlepších spoluhráčov, s ktorými kedy hral - Cristiano Ronaldo a Paul Scholes.

„Najlepší hráč je Cristiano. Samozrejme, bol s nami len krátky čas, počas ktorého bol brilantný a potom inde pokračoval rovnako dobre ako v United."

Prečítajte si aj

ManUtd bude kupovať posily, ostatní budú bojovať o prežitie. Podľa Shearera potrebuje tieto 3 veľké podpisy

„Ale Scholesy je najlepší hráč s ktorým som hral v United. Všetci ste ho videli. V tréningu bol absurdný, nemohli ste sa k nemu dostať. Jeho mozog bol rýchlejší ako kohokoľvek iného, jeho prihrávky boli nechutné."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: MUTV

Diskusia

Podobné články