Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ibrahimovič verzus Pogba: Ktorá hviezda predviedla dokonalejšie futbalové kúzla?

HAMMARBY/MANCHESTER - Nezastaviteľný Zlatan Ibrahimovič trénuje aj napriek výluke v talianskej Serie A zapríčinenej pandémiou koronavírusu. Hráč milánskeho AC sa pripravuje vo švédskom klube Hammarby, s ktorým absolvoval už niekoľko tréningov aj na trávniku.
Zdroj: 34852
Zdieľajte:

Teraz ale stále hrajúca švédska legenda Zlatan Ibrahimovič prišla na sociálnej sieti s videami, v ktorých maká v posilňovni, kde má k dispozícii okrem vybavenia, činiek a náradia aj milovanú loptu. S tou dokáže stále naozaj obdivuhodné kúsky ako predviedol na dvoch videách, keď najprv pätičkou poslal loptu zo zeme presne do koša...

@paulpogba Game over #zlatanvspogba

Príspevok, ktorý zdieľa Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic),

Aj v ďalšej dokrútke predviedol dokonalú kontrolu lopty, ktorú podržal pri klikovaní na svojom chrbte, či v pokľaku na hrudi. Zlatan v popise spomenul Paula Pogbu, čím reagoval na jednu z výziev, ktoré sa teraz hromadne šíria na sociálnych sieťach.

ZlatanvsPogba

Príspevok, ktorý zdieľa Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic),

Kontroverzný francúzsky futbalista Paul Pogba, ktorý nedávno prekvapil tvrdou reakciou na kritiku veľkej legendy anglického futbalu, sa tiež predviedol v plnej paráde a nezabudol označiť hviezdneho Ibru.

ANKETA: Ktorá hviezda predviedla lepšie futbalové kúzla?

  • Zlatan Ibrahimovič

    57%

  • Paul Pogba

    43%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články