Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na odchode z Realu? Problémový Jovič má vážneho záujemcu zo Serie A

MADRID - Luka Jovič možno po sezóne opustí Madrid. Anabáza v Realu mu vôbec nevyšla a veľký záujem o jeho angažovanie má slávny taliansky klub
Zdroj: 34679
Zdieľajte:

Oslava narodenín priateľky namiesto dodržiavania stanovených pravidiel karantény. Následne zlomenina pri tréningu v domácich podmienkach. Tesne pred reštartom sezóny španielskej La Ligy. Luka Jovič je skrátka smoliar a jeho pôsobenie v Real Madrid sa zdá byť prekliate.

Jovič možno po sezóne odíde z Madridu. AC Milan má snahu angažovať srbského útočníka, informuje o tom Gazzetta dello Sport. Vedenie Rossoneri nevie, ako to dopadne so Zlatanom Ibrahimovičom a či sa ho podarí udržať na San Sire. Obzerá sa teda po potenciálnych náhradách a Jovič sa dostal na milánsky radar.

Real ochotný uvoľniť Joviča do AC Milan. Ale len na hosťovanie

Predstavitelia AC Milan rokovali s agentom Falim Ramadanim ohľadom Anteho Rebiča, ktorý je na hosťovaní na San Sire. V minulej sezóne Rebič úspešne spolupracoval s Jovičom v drese Eintrachtu Frankfurt. V rámci rozhovorov s Ramadanim o Rebičovi sa predstavitelia milánskeho veľkoklubu pýtali na finančné požiadavky Joviča.

Prečítajte si aj

Real Madrid sa nevzdáva veľkého prestupového sna

Talianska Gazzetta informuje, že Real je ochotný baviť sa s AC Milan o Jovičovi, ktorý po vlaňajšom príchode do "bieleho baletu" skóroval len dvakrát. Zároveň však Real nie je ochotný nechať odísť Joviča na trvalý prestup, naklonený je možnosti hosťovania.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články