Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na tvár dostal aj Gattuso! Oddo odhalil detaily z bitky Ibrahimoviča a Onyewu

MILÁNO - Massimo Oddo spomína na to, ako sa na tréningu pobili Ibrahimovič a Onyewu. Lietali iskry, na tvár dostal aj Gattuso!
Zdroj: 33457
Zdieľajte:

Massimo Oddo zažil v AC Miláno príjemné časy. Na San Siro prišiel v roku 2007. Onedlho sa radoval z víťazstva v Lige majstrov. V roku 2011 bol členom víťaznej zostavy Rossoneri, ktorá vybojovala zatiaľ posledný ligový titul v Serie A. Potom strávil rok na hosťovaní v Lecce a následne ukončil aktívnu kariéru.

Bitka titanov, Gattuso nepochodil v úlohe zmierovateľa

Oddo v rozhovore pre Sky Sport Italia spomínal na svoje milánske pôsobenie. Špeciálne na bitku dvoch "titanov" - Zlatan Ibrahimovič sa na tréningu pobil s obrancom Oguchim Onyewuom. Rozdeliť sa ich rozhodol bojovník Gennaro Gattuso, maličký "pitbull", no ušla sa mu poriadna rana do tváre.

„Prišli rany, no nič neprimerané. Gattuso sa ich pokúsil rozdeliť a schytal veľmi tvrdú ranu do tváre," spomínal Oddo.

Prečítajte si aj

Každý tím by sa ich bál! Hviezdna jedenástka "Bad Boys" zložená z najvylučovanejších hráčov

Bitka sa odohrala v novembri 2010 po tom, čo Ibrahimovič bezohľadne obral Onyewua o loptu, ten následne po ňom vyštartoval, chytil ho pod krk a tréningový duel bol prerušený.

Raz mi zapichol vidličku do nohy

Intenzívna atmosféra plná vyhrotených momentov bola podľa Odda v tom čase v Miláne bežná. Točilo sa to predovšetkým okolo spomínaného Gattusa. „Teraz sa na tom smejem, no predtým som plakal, keď mi jedného dňa zapichol vidličku do nohy," spomína Oddo.

„Sedeli sme pri stole ja, Nesta, Ambrosini, Pirlo, Gattuso, Inzaghi a Abbiati. On vždy vtipkoval, najmä pred zápasmi," dodáva. Nuž, zapichnutie vidličky do nohy, to je dosť bolestivý spôsob žartovania...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport Italia

Diskusia

Podobné články