Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Volali ho zradcom! Figo po rokoch odhalil, prečo odišiel z Barcelony do Realu Madrid

MADRID - Prestúpiť z Barcelony do Realu Madrid, to chce poriadnu guráž. Luis Figo po rokoch odhalil, čo ho k tomu viedlo
Zdroj: 35122
Zdieľajte:

Rozhodnutie opustiť FC Barcelona a zamieriť do konkurenčného Real Madrid sa nerodilo ľahko, priznáva s odstupom času Luis Figo.

Portugalčan týmto krokom vyvolal obrovský rozruch, fanúšikovia Kataláncov ho považovali za zradcu.

V Barcelone sa cítil neuznaný

„Bolo to dôležité, ale náročné rozhodnutie. Opustil som mesto, ktoré mi dalo veľa a v ktorom som sa cítil dobre," spomínal Figo v živom rozhovore na Instagrame.

„Ale keď necítite uznanie za to, čo robíte a máte ponuku od iného klubu, potom o tom premýšľate," odhalil po rokoch dôvod, ktorý ho k prekvapujúcemu prestupu viedol.

Prečítajte si aj

10 najdrahších futbalistov, v čase ich ukončenia kariéry

Mnoho hviezdnych spoluhráčov, vyzdvihol Raúla

Luis Figo počas svojej úspešnej kariéry hral po boku mnohých legiend. V Reale boli jeho spoluhráčmi Ronaldo, Zidane či Raúl, v Barcelone zas Rivaldo či Guardiola. No španielsky útočník Raúl na neho spravil najväčší dojem.

„Raúl je víťaz. Má takú mentalitu, preto toho toľko v kariére vyhral. Vždy vedel čo spraviť a ako sa pohybovať na ihrisku," chválil španielskeho kanoniera.

„Ronaldo mal rýchlosť a silu, no ťažko vybrať Raúlove najlepšie schopnosti, pretože mal zo všetkého niečo, vždy skóroval a bol rozdielovým hráčom."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Instagram Live

Diskusia

Podobné články