Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid sa nevzdáva veľkého prestupového sna

MADRID - Madridský Real potrebuje posilniť útok a pritiahnutie kvalitného zakončovateľa bude podľa španielskeho denníka Marca prioritou číslo jeden počas letného prestupového obdobia.
Zdroj: 20157
Zdieľajte:

Real si podľa známeho periodika stále neprestal brúsiť zuby na 19-ročného Nóra Erlinga Brauta Haalanda. To napriek tomu, že hráčsky agent Mino Raiola viac-menej vylúčil letný odchod svojho klienta z Borussie Dortmund. Ďalšími vytypovanými posilami sú Argentínčan Lautaro Martínez z Interu Miláno a Nemec Timo Werner z RB Lipsko. Rozhodnutie získať nórskeho mladíka za každú cenu sa malo zrodiť ešte pred prerušením väčšiny európskych súťaží.

Prečítajte si aj

Kde zakotví v lete Coutinho? Okrem Bayernu je stále v hre ďalší gigant

Dôvod Madridčanov je prostý. Chcú získať mladého elitného kanoniera. Srb Luka Jovič je pre tím trénera Zinedina Zidana sklamaním a mal by zamieriť na hosťovanie, Španiel dominikánskeho pôvodu Mariano by mal zmeniť klub.

Haaland je v súčasnosti jedným z najlepších útočníkov na svete. „Biely balet“ okrem neho poškuľoval aj po dvojici z PSG - Francúzovi Kylianovi Mbappém a Brazílčanovi Neymarovi. Prvý menovaný je však momentálne pre Parížanov nepredajný a brazílsky virtuóz má podľa Marcy problémové správanie, ktoré Real odrádza.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články