Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Spával v aute, aby počkal na ranný tréning. Teraz Jovič robí všetko pre to, aby pochoval svoju kariéru

MADRID - Luka Jovič z Realu Madrid si sám ruinuje kariéru, vyhlásil to srbský tréner Dragoslav Stepanovič
Zdroj: 34679
Zdieľajte:

Bývalý tréner Athletic Club Bilbao Dragoslav Stepanovic podrobil tvrdej kritike krajana Luku Joviča, útočníka tímu Real Madrid.

Jovič sa nedokázal adaptovať na štadióne Santiaga Bernabeua po vlaňajšom letnom prestupue z nemeckého Eintracht Frankfurt. Okrem toho 22-ročný mladík nedávno porušil nariadenia srbskej vlády ohľadom karantény, keď si neodpustil návštevu narodeninovej párty svojej priateľky.

Jovič si sám ruinuje kariéru

„On je jediný človek, ktorý robí všetko pre to, aby ruinoval svoju kariéru!," vyhlásil rázne Stepanovič pre srbské noviny Kurir. „Jovič ide sám proti sebe."

„Mal šťastie, že mu Adi Hutter dal šancu v Eintrachte a potom spravil najväčší transfer v srbskej histórii a odišiel do Realu Madrid."

Prečítajte si aj

Real Madrid plánuje v lete čistky. Títo štyria hráči majú v klube skončiť

„Nemôžem uveriť, čo tento chlapec robí sám sebe," krúti neveriacky hlavou Stepanovič.

Radšej mal zostať ticho

„Čítam srbské médiá a viem, čo za život mal. Že ako dieťa spával v aute s otcom, aby prečkal do rána a išiel na tréning. Aké obety musel priniesť... a teraz toto."

„Neviem, Luka očividne na seba nemyslí," pokračoval Stepanovič na adresu svojho krajana.

„Keď vám povedia, že je to zákaz s ohľadom na karanténu, predstierať, že ničomu nerozumel! Radšej mal zostať ticho, nič nehovoriť. Nemôžem uveriť, že urobil niečo také," dodal bývalý kouč španielskeho Bilbaa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Kurir

Diskusia

Podobné články