Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hráčov, ktorí v lete opustia Real Madrid!

BRATISLAVA - Real Madrid je vo veľmi napínavom závode o majstra Primera División a družina Zinedina Zidana bojuje aj na ďalšom fronte, keď sa tiež prebojovala do semifinále prestížnej Ligy Majstrov. V Madride tak rozhodne môžu hovoriť o úspešnej sezóne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zásluhy na úspechu Bieleho baletu možno pripísať hlavne skvelému kádru. Doslova skvelému. V El Clásicu si Zidane mohol dovoliť dať do zostavy Marca Asensia (aktuálne jeden z najžiadanejších španielskych talentov) a Jamesa Rodrígueza (jeden z najväčších talentov svetového futbalu, ktorý stál 80 miliónov eur), pričom na lavičke nechal Isca a Álvara Moratu! Nevídaná kvalita a vyrovnanosť. Ale aby sa nezabudlo, Biely balet býva počas letného prestupového obdobia veľmi aktívny a je viac než pravdepodobné, že nejakí hráči opustia Madrid. Zatiaľ jeden hráč je už istý, je ním portugalský stopér Pepe, ktorému v júni končí zmluva. Ale kto bude ďalší? Portál futbalovysvet.sk vám prináša menoslov piatich hráčov, ktorí si už možno v drese ''kráľovského klubu'' nezahrajú.

Prečítajte si aj: VIDEO TOP 4 hráči, ktorí pôsobili pod Mourinhom aj Guardiolom!

James Rodríguez

Real ho kúpil za ''slabých'' 80 miliónov eur a vyzeralo to tak, že zo strany Monaca to bola jediná prijateľná suma. Dostal slávnu desiatku a prežil búrlivú debutovú sezónu. Okrem Garetha Balea, sa James zdal tým hráčom, ktorý ''Los Blancos'' spolu s Cristianom Ronaldom potiahnu za úspechmi. Avšak po odchode Ancelottiho sa veľa zmenilo. Dvaja manažéri po Ancelottiho ére (Rafa Benitéz a Zinedine Zidane) nemali žiadny záujem využívať Kolumbijčanove služby. Mladík mal problémy zvyknúť si žiť vo veľkom, preňho neznámom meste, keď bol mladý, slávny a bohatý. Teraz pravidelne zohrieva lavičku. Síce v El Clásicu Realu pomohol, ak nebude pravidelne hrávať, stane sa z neho len priemerný hráč.

VERDIKT: Predať, pravdepodobne za astronomickú čiastku

Prečítajte si aj: VIDEO Komu patrí budúcnosť? 10 hráčov, za ktorých zaplatia kluby 100 miliónov libier

Fabio Coentrao

Buďme k sebe úprimní, určite ste všetci aj zabudli, že Portugalčan niekedy hrával za Real. Ale nebojte sa, nie ste v tom sami. Coentrao bol výstrel do neznáma, keď v roku 2011 prišiel za 30 miliónov z Benficy. Iba chvíľku dal fanúšikom Madridu pocit, že môže vyzvať Marcela na súboj o miesto ľavého beka, ale pravda bola, že nikdy (hráčskymi kvalitami) na neho jednoducho nemal. Aktuálne je back-up, ktorý podáva nevyrovnané výkony.

VERDIKT: Predať, za akúkoľvek čiastku

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO 7 faktov, ktoré ste o Garethovi Baleovi možno nevedeli

Keylor Navas

Kostarický brankár je neuveriteľný. Samozrejme, že nie je na úrovni nadčloveka, vďaka problémom s achillovkou, ale aj napriek tejto skutočnosti, je stále vynikajúci odstavovač striel. Aj vďaka jeho výkonu, Real namiesto potencionálnych šiestich gólov, dostal len tri. Ale...Real Madrid je Real Madrid. Kvôli nedokončenému prestupu Davida de Geu, ktorý sa nedotiahol vďaka pokazenému faxu, si teraz Navas užíva pozíciu jednotky. Všetci vedia, že Keylor je príliš dobrý na dvojku, ale nemá dostatok kvalít na to, aby bol v súboji s De Geom pánom brány on.

VERDIKT: Predať, aby mohol posunúť svoju kariéru iným smerom

Prečítajte si aj: VIDEO 6 hráčov, ktorí by v lete mohli zamieriť do Premier League

Mariano Diaz

Tí, ktorí Real Madrid podrobne nesledujú, si povedia, kto to vlastne je? Talent z Dominikánskej Republiky jednoducho prerástol svojich spoluhráčov v Castille a v predsezóne predviedol zopár kvalitných výkonov, až si to jeho bývalý tréner Zidane všimol a dostal pozvánku do prvého tímu. Ale má to háčik. Mariano rozhodne nie je pripravený byť back-up, keď sa náhodou zraní jedna z hviezd.

VERDIKT: Hosťovanie, aby si zlepšil svoje (nielen hráčske) schopnosti

Prečítajte si aj: VIDEO 5 bývalých hráčov FC Porto, ktorí po odchode z klubu stoja za nič!

Álvaro Morata

Alvarito bol v Juventuse taký dobrý, že Real neváhal a kúpil ho späť za 30 miliónov eur. Pôvodný plán bol, že sa na pozícii deviatky bude striedať s Karimom Benzemom. Aj napriek tomu, že Benzema bol mimo, Zidane uprednostňoval iné možnosti. Spolu odohral v La Lige dvadsaťjeden zápasov, v prepočítaniach na minúty to znamená 1064 minút. Veľa minút Moratove štatistiky nabrali hlavne kvôli tomu, že Zidane rotoval svoj útok vo štvrťfinále Ligy majstrov (a pravdepodobne to spraví aj v semifinále). Odchovanec La Masie má 24 rokov a v takomto veku potrebuje každý hráč veľa minút na trávniku. Jeho 12 gólov v La Lige znamená druhú priečku v súťaži o klubového strelca, ktorú vedie Cristiano Ronaldo. Uprieť obrovské kvality sa mu jednoducho nedá a s dostatkom herného času sa môže stať naozajstným world-class útočníkom.

VERDIKT: Predať, za ľubovoľnú čiastku, aby si aspoň zachránil kariéru

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články