Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO 6 hráčov, ktorí by v lete mohli zamieriť do Premier League

BRATISLAVA – Premier League je veľké lákadlo a to nielen pre mladé talenty, ale aj pre skúsených hráčov. Tu je šesť mien, ktoré by sme mohli vidieť od budúcej sezóny na anglických trávnikoch.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Kevin Malcuit

Krajný obranca Kevin Malicuit je jeden z najdôležitejších hráčov francúzskeho Saint-Étienne, ktoré sa v súčasnej chvíli nachádza na šiestom mieste Ligue 1. Tréner Christophe Galtier sa spolieha predovšetkým na jeho ofenzívne schopnosti. K dobrému bráneniu totiž dokázal pridať aj tri prihrávky na gól a celkovo výrazne podporuje útok. Podľa Sky Sports sa o jeho služby zaujímal londýnsky West Ham. Slaven Bilič by tak mohol dvadsaťpäťročným Francúzom vyriešiť problém na okraji obrany.

Franck Kessie

Dvadsaťročný reprezentant Pobrežia Slonoviny je jedným z niekoľkých hráčov, ktorí v tejto sezóne v drese Atalanty žiaria. Mimo neho to ešte sú Mattia Caldara a Andrea Conti. Výkony Kessieho a jeho spoluhráčov držia taliansky tím v boji o priečky, ktoré zaisťujú postup do Ligy majstrov. Kessie je veľký univerzál, čo dokazuje aj to, že je schopný hrať na pozícii stredného aj krajného obrancu a taktiež stredného záložníka. Hovorí sa o záujme zo strany manchesterských tímov, Chelsea alebo Tottenhamu.

Julian Brandt

Tento Nemec, momentálne v službách Leverkusenu, je niektorými považovaný za jedného z najlepších mladých hráčov súčasnosti. Hoci sa Die Werkself, ako sa tímu prezýva, tento rok veľmi nedarí, sám Brandt nemá nejako zlé štatistiky. Dokázal si pripísať tri góly a na ďalšie štyri nahral. V hľadáčiku ho má Liverpool a vzhľadom k podobnému hernému štýlu by jeho presun do tohto tímu určite dával zmysel.

Tiemoue Bakayoko

Francúzsky záložník bude po konci sezóny jedným z najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu. Dvadsaťdvaročný Bakayoko je veľmi dôležitou súčasťou v skladačke Leonarda Jardima, pod ktorého vedením sa monacký klub slní na najvyššej priečke francúzskej ligy. Zatiaľ sa okolo neho motali tímy ako Chelsea a Manchester United. Nedá sa však vylúčiť, že sa do hry dostane aj niektorý zo španielskych veľkoklubov.

Alexandre Lacazette

Lyonský ostrostrelec je ďalším hráčom Ligue 1 na zozname. Zatiaľ si na svoje konto pripísal 22 gólov a je tak druhým najlepším strelcom naprieč piatimi najlepšími ligami v Európe za parížskym Cavanim. Dvadsaťpäťročný Francúz bol v hľadáčiku anglických tímov už dávnejšie, teraz to však vyzerá na definitívny odchod z Francúzska. O jeho služby sa zaujímajú Liverpool a Tottenham. V hre sa už dávnejšie objavil aj Arsenal, ktorý ho z mušky pravdepodobne len tak nepustí.

Antoine Griezmann

Jednoznačné číslo jedna nášho zoznamu. Fanúšikovia v Anglicku ho určite dychtivo očakávajú. Veľký záujem o neho prejavil Manchester United a José Mourinho vyhlásil, aspoň podľa Sky Sports, že by nemal problém opäť prekonať rekordnú sumu za prestup. Dvadsaťpäťročný francúzsky ofenzívny hráč sa dostal do veľkej trojky medzi Cristiana Ronalda a Lionela Messiho pri výbere najlepšieho hráča a zdá sa, že časom by mohol atakovať aj priečku najvyššiu. O tom, ako to všetko nakoniec dopadne, sa dozvieme až za niekoľko mesiacov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, 90min.in

Diskusia

Podobné články