Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dunajská Streda spoznala súpera v 2. predkole EL. Čaká ju česko-slovenské derby. Slovan cestuje opäť na sever

BRATISLAVA - Dunajskú Stredu čaká v 2. predkole EL česko-slovenské derby. Máme sa na čo tešiť!
Zdroj: 36311
Zdieľajte:

FK DAC 1904 Dunajská Streda ako jediný z troch slovenských tímov úspešne zvládol 1. predkolo Európskej ligy. Na pôde islandského Hafnarfjorduru zvíťazil 2:0.

Zverenci Bernda Storcka sú v úvode sezóny vo fantastickej forme. Sú na čele ligového pelotónu, keď vyhrali všetkých 5 doterajších zápasov.

Fantastickú formu budú chcieť potvrdiť aj v 2. predkole Európskej ligy. Medzi trojicou možných súperov DAC-u figurovali Hartberg, Bazilej a Jablonec.

Prečítajte si aj

Hnev slovenských fanúšikov explodoval na facebooku Klaksvíku! Rybári, tešte sa, keď prídete sem, zažijete peklo

Dunajská Streda si zmeria sily s Jabloncom a môžeme sa tešiť na atraktívne česko-slovenské derby. DAC bude hrať na domácej pôde.

ŠK Slovan Bratislava mal hrať v 1. predkole Ligy majstrov na pôde faerského KÍ Klaksvíku. Po notoricky známej korona kauze ale kontumačne postúpil ďalej domáci tím. Slovan si tak zahrá v 2. predkole Európskej ligy a pondelňajší žreb mu prisúdil za súpera KuPS Kuopio. "Belasí sa predstavia" na pôde fínskeho tímu.

Zápasy 2. predkola Európskej ligy sa odohrajú 17. septembra. Hrať sa bude len na jeden víťazný zápas. V prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach nasleduje predĺženie, prípadne penaltový rozstrel. Hrať sa bude za zatvorenými dverami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články