Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hnev slovenských fanúšikov explodoval na facebooku Klaksvíku! Rybári, tešte sa, keď prídete sem, zažijete peklo

BRATISLAVA - Po kontumácii 1. predkola Ligy majstrov explodoval hnev slovenských fanúšikov na facebooku KÍ Klaksvík. Tešte sa rybári, keď prídete sem, zažijete peklo!
Zdroj: 32899
Zdieľajte:

UEFA v pondelok definitívne rozhodla - zápas 1. predkola Ligy majstrov medzi KÍ Klaksvík a ŠK Slovan Bratislava bol skontumovaný 3:0 v prospech tímu z Faerských ostrovov. Ten bez boja postúpil do 2. predkola, v stredu sa predstaví na ihrisku švajčiarskeho YB Bern.

KÍ Klaksvík zverejnil informáciu o kontumácii zápasu a postupe na svoj oficiálny klubový facebook a k príspevku pripojil archívnu fotku radujúcich sa hráčov. To poriadne napálilo slovenských fanúšikov, ktorých hnev v komentároch doslova explodoval.

Väčšina komentárov je vo forme nadávok a urážok, či už na samotný faerský klub alebo na UEFA. Dokonca sa objavili aj vyhrážky a niektorí slovenskí fanúšikovia si želajú, aby sa KÍ Klaksvík v budúcnosti predstavil v Bratislave.

Prečítajte si aj

Slovan spoznal svoj verdikt! Ako rozhodla UEFA?

„Ste klub bez úcty a rešpektu k súperovi. Dáte si do statusu fotku s trofejou a radujúcimi hráčmi, pričom ste od začiatku robili všetko pre to, aby sa nehralo. Toto vás teší? Dúfam, že sa ešte stretneme," napísal jeden zo slovenských fanúšikov.

„Ste obyčajní prašiví podvodníci. Hanbite sa rybári. Keď dojdete, tak zažijete peklo," vyhráža sa ďalší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook KÍ Klaksvík

Diskusia

Podobné články