Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kritikom zavrel ústa! Cristiano Ronaldo utvoril nový rekord Serie A

TURÍN - Na kritiku odpovedal tým najlepším možným spôsobom. Cristiano Ronaldo utvoril nový rekord v Serii A.
Zdroj: 35494
Zdieľajte:

Juventus vyhral v prvom zápase talianskej Serie A po reštarte sezóny na pôde Bologne 2:0. Skóre otváral Cristiano Ronaldo presným zásahom z pokutového kopu, ktorý sa napokon ukázal ako víťazný. Pre Ronalda to bol 22. gól v aktuálnej sezóne Serie A. Na konte tak má už o jeden gól viac ako vo svojej premiérovej sezóne v talianskej lige.

Cristiano Ronaldo bol terčom veľkej kritiky po dvoch pohárových zápasoch v Coppa Italia, ktorými sa Juventus vrátil do sezóny po prestávke spôsobenej koronavírusom. V zápase proti AC Miláno Ronaldo nepremenil pokutový kop, vo finále pohára proti Neapolu ho talianske médiá označili za najhoršieho hráča zápasu. Kritizoval ho aj tréner Maurizio Sarri či bývalý taliansky kanonier Luca Toni.

Prečítajte si aj

Mourinho odpovedá na kritiku: Mal som Ronalda, Drogbu či Zlatana, takže Kane nebude mať problém s gólmi!

Cristiano Ronaldo s novým rekordom

Ronaldo dal kritikom najlepšiu možnú odpoveď. Prekonal rekord krajana Ruia Costu a stal sa portugalským hráčom s najvyšším počtom gólov v talianskej Serii A. 35-ročný Ronaldo na to potreboval necelé dve sezóny, na konte má dovedna 43 gólov.

Rui Costa pritom hrával v Serii A osem rokov, obliekal dresy Fiorentiny a Interu Miláno.

Ronaldo zostáva najlepším portugalským strelcom v anglickej Premier League (84 gólov v 196 zápasoch) a tiež najlepším portugalským strelcom v španielskej La Lige (311 gólov v 292 dueloch).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články