Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý taliansky kanonier: Cristiano Ronaldo už nedokáže ani driblovať!

TURÍN - Krátko po reštarte sezóny v Taliansku sa na Cristiana Ronalda valí kritika z každej strany.
Zdroj: 35455
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo prechádza ťažkým obdobím. Jeho Juventus sa vrátil po reštarte sezóny v Taliansku dvoma bezgólovými remízami - najskôr s AC Miláno, potom s Neapolom. V druhom zápase prehral penaltový rozstrel a nezískal trofej v Coppa Italia.

Sarriho kritika Ronalda

Hviezdny Portugalčan po stretnutí čelí veľkej kritike.

„Je v rovnakej forme ako ostatní, ako Paulo Dybala a Douglas Costa, chýba mu ostrosť a energia, aby mohol robiť čo pre neho najlepšie funguje," hovoril tréner Maurizio Sarri pre RAI.

Cristiano Ronaldo prvýkrát v kariére prehral dve finále po sebe. Koncom roka s Juventusom nestačil v bitke o Taliansky Superpohár na Lazio Rím. Preč sú tie časy, keď dokázal na klubovej a medzinárodnej úrovni vyhrať 11 finálových zápasov v rade v rokoch 2014-2019.

Prečítajte si aj

Nani: Cristiano Ronaldo mi povedal, že pravdepodobne skončí v Amerike

Najhorší hráč zápasu, nedokáže ani driblovať

V zápase s Rossoneri Ronaldo nepremenil pokutový kop. Po stretnutí s Neapolom ho Gazzetta dello Sport označil za najhoršieho hráča na ihrisku. V penaltovom rozstrele ani nedostal dôveru.

Do Ronalda sa oprel aj majster sveta a bývalý taliansky kanonier Luca Toni.

„Videl som celý tím Juventusu v ťažkostiach, dokonca aj Cristiana Ronalda, ktorý vyzeral ako priemerný hráč v tomto pomalom zápase," hovoril Toni pre Rai Sport.

„Očakával sa od neho veľký výkon, ale vyzeral, ako keby mal fyzické problémy, nedokázal ani prekľučkovať cez hráča."

„Buffon bol najlepším hráčom na ihrisku. Douglas Costa sa mi veľmi páčil, ale Sarri ho nechal hrať len 60 minút. Douglas Costa a Juan Cuadrado boli jediní schopní uvoľniť sa, pretože Ronaldo sa v súčasnosti trápi s driblingom."

V posledných dňoch sa intenzívne rieši budúcnosť 35-ročného Ronalda. Jeho kamarát a reprezentačný spoluhráč Nani vyhlásil, že Ronaldo mu vravel o tom, že by rád ukončil kariéru v Amerike. Objavili sa tiež informácie o tom, že Chelsea chce ponúknuť za príchod Portugalčana 120 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Rai Sport

Diskusia

Podobné články