Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Úpadok Cristiana Ronalda? Toto sa mu stalo prvýkrát v kariére! Sarri ho kritizoval

NEAPOL - Juventus po penaltovej dráme neuspel vo finále Coppa Italia. Ronaldo premiérovo neuspel v po sebe idúcom finále. Tréner Sarri ho skritizoval
Zdroj: 35445
Zdieľajte:

Dve bezgólové remízy zaznamenal Juventus Turín po reštarte sezóny v Taliansku. V Neapole prehral po penaltovom rozstrele a trofej v Coppa Italia nezískal.

Cristiano Ronaldo prvýkrát neuspel v dvoch finále po sebe

Koncom vlaňajšieho roka Juventus prehral finále Talianskeho superpohára s Laziom Rím. 35-ročný Cristiano Ronaldo vôbec prvýkrát v kariére prehral dve finále po sebe.

Ronaldo odohral celý zápas, mal tri strelecké pokusy a jedným z nich opečiatkoval konštrukciu bránky, napriek tomu jeho výkony po reštarte sú ďaleko od ideálu.

Prečítajte si aj

Nani: Cristiano Ronaldo mi povedal, že pravdepodobne skončí v Amerike

Sarri kritizoval výkonnosť Ronalda

Tréner Maurizio Sarri po prehre s Neapolom kritizoval Ronalda aj ostatných útočníkov. Juventus v dvoch zápasoch po reštarte nestrelil ani gól a Sarri to pripisuje nedostatočnej kondičnej úrovni po viac ako trojmesačnej prestávke.

„Je v rovnakej forme ako ostatní, ako Paulo Dybala a Douglas Costa, chýba mu ostrosť a energia, aby mohol robiť čo pre neho najlepšie funguje," povedal skúsený tréner pre RAI.

„Po zápase som toho hráčom veľa nepovedal. Bol som naštvaný a sklamaný rovnako ako oni. V takýchto momentoch je najlepšie zostať ticho. Lepšie sa porozprávame zajtra ráno," priznal Sarri.

Juventus má pred sebou dôležité týždne. V Serie A bojuje o titul. Dvanásť kôl pred koncom sezóny je na pozícii lídra, no len o bod pred druhým Laziom. Okrem toho v lete odohrá odvetné osemfinále Ligy majstrov doma proti Lyonu. Vo Francúzsku prehral Sarriho tím 0:1 a potrebuje zvíťaziť.

„Robili sme iné rozhodnutia ako zvyčajne, presovali sme menej vysoko. Momentálne nám chýba briliancia na to, aby sme boli nebezpeční. Dve bezgólové remízy sú bezprecedentnou skutočnosťou a myslím si, že je to charakteristické pre toto obdobie," posťažoval sa Sarri, ktorý slabú ofenzívu pripisuje štvrťročnému zápasovému výpadku hráčov z dôvodu pandémi koronavírusu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RAI

Diskusia

Podobné články