Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real potrebuje predať hráčov za 150 miliónov eur. Vykúpi "biely balet" AC Miláno? Záujem má o týchto štyroch hráčov

MADRID - Real Madrid plánuje veľký výpredaj, aby mohol financovať príchod nových posíl. AC Miláno sa hlási, má záujem o týchto štyroch hráčov.
Zdroj: 35321
Zdieľajte:

Súčasná situácia, ktorú spôsobila pandémia koronavírusu, dostala aj tie najväčšie futbalové kluby do ťažkej situácie. Výnimkou nie je ani Real Madrid. Klub prišiel o množstvo zdrojov svojich príjmov. Predstavenstvo sa snaží prísť na to, či straty z tejto sezóny dokáže aspoň čiastočne vykryť zo zníženia platov hráčov a zamestnancov.

Real Madrid bude kupovať posily, len ak predá hráčov za 150 mil. eur

V budúcej sezóne sa bude hrať pravdepodobne bez divákov a na predaji lístkov Real Madrid príde o 150 miliónov eur. Tie budú v klubovej pokladnici výrazne chýbať. "Biely balet" je spájaný najmä so záujmom o Erlinga Haalanda a Eduarda Camavingu, ktorých chcel priviesť už toto leto.

Španielska Marca však informuje, že Real utlmil aktivitu smerujúcu k ich angažovaniu a plánuje počkať na budúci rok. „Real Madrid bude zvažovať nákup nových hráčov len v prípade, že predtým dokáže na predaji svojich hráčov vygenerovať aspoň 150 miliónov eur," píše Marca.

Prečítajte si aj

Tiká prestupová bomba? Real Madrid ponúka za Pogbu túto ŠTVORICU hráčov, píšu Briti

AC Miláno sa zaujíma o štvoricu hráčov Realu

To môže byť problém. Kúpna sila ostatných tímov v aktuálnom ťažkom období je oslabená. Okrem toho platy hráčov v Reale Madrid len máloktorý klub akceptuje. Práve na tom stroskotáva snaha "bieleho baletu" predať Garetha Bala a Jamesa Rodrigueza.

Real Madrid sa ale určite pokúsi predať niektorých zo svojich súčasných hráčov. Záujem javí AC Miláno. Ako informuje taliansky Tuttosport, Rossoneri prejavili interes o štvoricu hráčov Realu Madrid - Eder Militao, Luka Jovič, Martin Odegaard a Lucas Vazquez.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, Tuttosport

Diskusia

Podobné články