Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Roky diskutovaný gól Sergia Ramosa vo finále LM nemal platiť! Chybu som Atléticu v zápase vrátil, šokuje rozhodca

MADRID - Rozhodca Mark Clattenburg po rokoch priznáva chybu. Často diskutovaný gól Sergia Ramosa vo finále LM nemal platiť!
Zdroj: 25218
Zdieľajte:

Rozhodca Mark Clattenburg priznal, že otvárací gól Realu Madrid vo finále Ligy majstrov 2016 proti Atléticu Madrid na San Sire nemal platiť.

Gól Ramosa nemal platiť pre ofsajd

Sergio Ramos otvoril skóre finálového duelu roky diskutovaným gólom po štvrťhodine hry. Clattenburg si podľa vlastných slov začal v polovici stretnutia uvedomovať, že spravil chybu.

„V tom zápase Real viedol po polčase 1:0, ale gól padol z mierneho ofsajdu, čo sme si uvedomili v prestávke," priznal Clattenburg pre Daily Mail.

„Bol to ťažký verdikt a môj asistent spravil chybu."

Prečítajte si aj

Real Madrid neupúšťa zo snahy angažovať Škriniara. Interu ponúka túto hviezdu plus peniaze

Rozhodca chybu vrátil, odpískal proti Realu penaltu

Clattenburg priznal, že v druhom polčase hráčom omyl priznal a "pripískol" penaltu pre poškodené Atl.Madrid.

„Dal som Atléticu penaltu na začiatku druhého polčasu po faule Pepeho na Fernanda Torresa. Pepe bol zúrivý a hovorí mi perfektnou angličtinou: Žiadna penalta, Mark. Hovorím mu: Váš prvý gól tiež nemal platiť. Utíšilo ho to."

„Ľudia by si mohli myslieť, že to znie čudne. Pretože dva omyly nerobia právo a rozhodcovia tak nemôžu uvažovať, ale hráči to robia."

„Vedel som, že keď mu to poviem, skôr akceptuje tú situáciu."

Real Madrid spomínaný finálový zápas vyhral 2:1 po penaltovom rozstrele. Zápasom plným kontroverzií naštartoval svoj hetrik triumfov z Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články