Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hľadá sa nový Ramos či Piqué! Fanúšikovia rozhodli, toto je podľa nich najlepší stredný obranca do 23 rokov

BRATISLAVA - Kto je najlepším stredným obrancom na svete do 23 rokov? Fanúšikovia v hlasovaní našli suverénneho víťaza, bijú sa o neho veľkokluby
Zdroj: 35127
Zdieľajte:

Gerard Piqué, Giorgio Chiellini či Sergio Ramos. Patria medzi najlepších stredných obrancov na svete, no ich kariéry sa chýlia ku koncu. Španielska Marca vybrala päticu mladých prospektov do 23 rokov, ktorí ich môžu potenciálne v budúcnosti nahradiť. Fanúšikovia tohto renomovaného denníka v hlasovaní vybrali jasného víťaza.

Hlasovanie s veľkým prehľadom vyhral 21-ročný Dayot Upamecano, ktorý získal 59 % hlasov. Druhý skončil Pau Torres so ziskom 25 % hlasov. S veľkým odstupom na tretej pozícii skončil Robin Le Normand (11 % hlasov). Ozan Kabak získal len 3 % hlasov a Gabriel Magalhaes ešte o jedno percento menej.

Prečítajte si aj

VIDEO Liverpool sa nevzdáva: Nemeckú hviezdu chce za každú cenu!

Dayot Upamecano pôsobí v drese bundesligového RB Lipsko a je považovaný za jedného z najlepších mladých obrancov sveta. O výchadzajúcu hviezdu svetového futbalu sa bijú veľkokluby po celej Európe. Je len otázkou času, kedy mladík zamieri do niektorého z nich. Najčastejšie sa v súvislosti so záujmom o jeho angažovanie spomínajú anglickí giganti Arsenal a Manchester United a tiež španielske veľkokluby Real Madrid a FC Barcelona.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články