Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi alebo Ronaldo? Klopp vybral svojho favorita

LIVERPOOL - Lionel Messi alebo Cristiano Ronaldo. Vedú sa časté debaty o tom, kto je lepší a prečo. Tréner Jurgen Klopp vybral svojho favorita a takto svoje rozhodnutie zdôvodnil.
Zdroj: 34138
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi sú považovaní za jedných z najlepších hráčov všetkých čias. Poslednú dekádu dominujú svetovému futbalu a na ich výkony je radosť pozerať. Často sa vedú debaty o tom, kto z nich je lepší a prečo. Svoj názor na to ponúkol tréner anglického FC Liverpool Jurgen Klopp v rozhovore pre YouTube kanál freekickerz.

Klopp uprednostnil Messiho pred Ronaldom

„Pre mňa Messi. Ale nemôžem obdivovať Ronalda viac, ako to už robím," vybral si Klopp svojho favorita z hviezdnej dvojice.

„Vysvetlenie je nasledujúce. Už sme hrali proti obom a oboch je takmer nemožné brániť. Ale Messi má od narodenia nižšie fyzické parametre. Keby si mal zobraziť dokonalého hráča, mal by výšku Ronalda, dokázal by skákať vysoko a bežať rýchlo ako on. A pridáva k tomu ešte totálny prístup - je absolútne dokonalý a profesionálny, nemôže byť lepší."

Prečítajte si aj

Dvojica, ktorá má ovládnuť svet futbalu. Wenger odhalil nasledovníkov Ronalda a Messiho

„A na druhej strane je nižší Messi, ktorý robí všetko zdanlivo tak jednoducho. A práve preto sa mi páči možno o trochu viac ako hráč na ihrisku. Ale Cristiano je tiež absolútne úžasný hráč," uzavrel porovnanie dvoch velikánov svetového futbalu nemecký tréner.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: YouTube kanál freekickerz

Diskusia

Podobné články