Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bol som brutálne spitý, nič si nepamätám! Klopp o euforickom období v Dortmunde

DORTMUND - Nepite, prídete o najdôležitejšie spomienky svojho života, hovorí Jurgen Klopp a dokumentuje to vlastným vtipným príkladom.
Zdroj: 35117
Zdieľajte:

Jürgen Klopp je typický Nemec - miluje pivo a futbal. Fanúšikovia zas milujú jeho. Nielen pre výborné výsledky, ktoré so svojimi tímami dosahuje, ale aj pre atraktívnu hru, ktorú jeho tímy predvádzajú. V neposlednom rade je miláčikom fanúšikov pre vtipné, častokrát až ikonické výroky.

V podcaste oficiálneho klubového webu Borussia Dortmund sa rozhovoril o euforických oslavách, ktoré zažil v tomto klube v rokoch 2011-2012. S Dortmundom získal dvakrát po sebe bundesligový titul.

Oslavy double si nepamätám

„Spôsob, akým sme oslavovali, bol veľmi originálny. Bola to skutočne výborná oslava, aj s prepínaním. Dnes by už také niečo neexistovalo. Bola to jednoducho senzačná, výborná párty," spomínal charizmatický Klopp.

„Bol som brutálne opitý v roku 2011, ale v roku 2012, po zisku double, si skutočne nepamätám oslavy. Môžete na mne vidieť, čo alkohol robí s človekom. Nepite, prídete o spomienky na dôležité momenty vo vašom živote," dodáva Klopp.

Prečítajte si aj

Klopp prehovoril o zvládaní súčasnej situácie i virtuálnych tréningoch

Klopp zbiera úspechy všade, kam príde. Podceňovaný Mainz vytiahol do Bundesligy. S Dortmundom získal bundesligové double. Z FC Liverpool spravil nezastaviteľnú mašinu, ktorá je suverénnym lídrom anglickej Premier League. Klobúk dole.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: podcast bvb.de

Diskusia

Podobné články