Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plán na návrat Cristiana Ronalda do Talianska: Takto chce Juventus obísť povinnú karanténu

TURÍN - V Taliansku sa od 4. mája môže začať individuálne trénovať. Juventus pripravil plán, ako dostať Cristiana Ronalda do krajiny a vyhnúť sa povinnej 2-týždňovej karanténe
Zdroj: 34574
Zdieľajte:

Taliansko začína postupne uvoľňovať opatrenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Od 4. mája môžu futbalisti začať individuálne trénovať. Od 18. mája budú môcť trénovať v skupinách. V júni sa očakáva reštart sezóny Serie A.

Plán na návrat Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo okamžite po tom, ako traja jeho spoluhráči - Daniele Rugani, Blaise Matuidi a Paulo Dybala - boli pozitívne testovaní na Covid-19, odcestoval do rybárskej dedinky na Madeire, kde vlastní luxusnú nehnuteľnosť. Hviezdny Portugalčan pravidelne trénoval a užíval si rodinu.

Juventus Turín už pripravil plán, ako svoj klenot dostať do Talianska a vyhnúť sa povinnej dvojtýždňovej karanténe. Do Talianska by sa mal Ronaldo podľa posledných správ vrátiť po nadchádzajúcom víkende. Okamžite po prílete sa podrobí testu na koronavírus. Neskôr sa podrobí opakovanému testovaniu. V prípade, že výsledky budú negatívne, môže späť do tréningu.

Juventus rozdelí hráčov do troch skupín

Od 18. mája môžu tímy trénovať v skupinách a Juventus plánuje rozdeliť svojich hráčov do troch skupiniek - v jednej budú hráči, ktorí koronavírus nemali, v druhej hráči, ktorí koronavírus prekonali a v tretej tí, ktorým bol Covid-19 diagnostikovaný, no nemali žiadne príznaky.

Prečítajte si aj

Ronaldo si zvážal na žúry autobusy plné dievčat, spomína legenda Realu Madrid

Prvý týždeň by mala príprava Juventusu prebiehať v tréningovej hale v Contisse. Potom by hráči pokračovali v tréningu na ihrisku. Všetci hráči budú každodenne testovaní na Covid-19 pred aj po tréningu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články