Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo si zvážal na žúry autobusy plné dievčat, spomína legenda Realu Madrid

MADRID - Bývalí brazílski futbalisti Ronaldo a Roberto Carlos boli podľa Španiela Ivána Helgueru presným opakom tých najväčších profesionálov, s ktorými hrával.
Zdroj: 34919
Zdieľajte:

Koniec minulého a začiatok nového tisícročia bol jedným zo zlatých období španielskeho Realu Madrid. Hrali v ňom mnohé nezabudnuteľné ikony na čele s Ronaldom, Zinedinom Zidanom, Luísom Figom, Davidom Beckhamom a pokračovať by sa dalo donekonečna. Každý bol osobnosť, každý mal však zároveň úplne inú náturu.

Prečítajte si aj

Karius cíti obrovskú krivdu - okamžite chce opustiť Besiktas

„Beckham, Zidane a Figo boli veľkí profesionáli. Na druhej strane, Ronaldo a Roberto Carlos milovali chodiť von. Nerobili to však každú noc. Ak sme hrali v sobotu a vyhrali sme, všetci sme šli oslavovať. Určite ale nie je pravda, že by sme sa chodili zabávať v piatok alebo sobotu pred dôležitými zápasmi,“ zaspomínal si Helguera podľa britského denníka The Sun v instagramovom rozhovore so španielskym žurnalistom známym pod menom Mister Chip.

Bývalý španielsky reprezentant pridal aj bulvárnu pikošku: „Pamätám si na narodeninovú oslavu v Ronaldovom dome,ktorý neskôr predal Sergiovi Ramosovi. Začali tam prichádzať autobusy plné dievčat. Bol som tam s manželkou, tak sme sa rozhodli odísť. Rovnako tak Figo. Obrovský bol aj žúr po víťazstve v La Lige. Vtedy som zostal dlho. Taký bol Ronaldo.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články