Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rysuje sa trénerský megaprestup roka: Zidane by mal vymeniť Real za ďalšieho giganta!

MADRID - S madridským Realom sa mu podaril husársky kúsok, keď najprestížnejšiu klubovú súťaž Ligu majstrov ovládol tri roky po sebe. Aj napriek mnohým úspechom je podľa médií Zinedine Zidane na odchode z Madridu.
Zdroj: 34892
Zdieľajte:

Francúzska legenda by Biely balet mala vymeniť za ďalšieho ambiciózneho giganta Juventus Turín, kde by mal Zizu nahradiť Maurizia Sarriho. Zidane by sa tak mohol vrátiť do pôsobiska, kde v rokoch 1996-2001 sám pôsobil ako hráč, teda presne pred následným prestupom do Realu. Informoval o tom portál le10sport.com.

Dôvodom odchodu Zidana by mali byť dlhotrvajúce názorové nezhody s prezidentom Realu Florentinom Pérezom, ktorý má predovšetkým čo sa týka prestupovej politiky iné názory ako súčasný kormidelník madridského giganta. Ten má v Madride platnú zmluvu do roku 2022.

Prečítajte si aj

Na konte už mal aj ligový titul: Tragická smrť veľkého ruského talentu počas tréningu

Španielske kluby vrátane Realu budú môcť na základe dohody medzi vládou, národnou futbalovou federáciou RFEF a vedením La Ligy opäť začať trénovať. Zatiaľ však nie je známy presný dátum, kedy sa budú môcť vrátiť do tréningového procesu. Bude to závisieť od vývoja pandémie koronavírusu v krajine.

Vláda zdôraznila, že tréningy budú sprevádzať prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia. La Ligu v marci prerušili a nad jej reštartom visí otáznik. Predstavitelia Rady pre šport, národnej federácie a La Ligy sa na víkendovom stretnutí zhodli, že priorita je dohrať túto sezónu, aj keby sa súťaž mala opäť rozbehnúť až v lete. Informovala o tom agentúra AP.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články