Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Párty s prostitútkami! Mladý supertalent má problém, prezradil ho Snapchat

LONDÝN - Mladá hviezdička z Premier League sa nechala hlúpo nachytať. Párty s prostitútkami odhalená vďaka Snapchatu.
Zdroj: 34943
Zdieľajte:

Moise Kean je považovaný za jednu z najväčších mladých nádejí svetového futbalu. Vlani v lete prestúpil z Juventus Turín do Evertonu za 30 miliónov eur. Potenciál ale nenaplnil. Dovedna odohral mladík v tejto sezóne Premier League len 674 minút. Hovorí sa, že v lete by mohol zamieriť späť do Talianska, záujem má AS Rím.

Možno futbalové trápenie zaháňa v súkromí. No vymklo sa mu to spod kontroly. 20-ročný mladík, ktorý zarába 50 tisíc libier týždenne, mal párty s prostitútkami. Nerešpektoval nariadenia britskej vlády v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Zábery z inkriminovanej párty sa objavili v súkromnej skupine na sociálnej sieti Snapchat. Futbalista sa natáčal a zábery zverejnil. Informácie priniesol Daily Mail. Jedno z videí bolo nazvané "Čistá karanténa".

Táto lacná chyba a disciplinárny prehrešok môže Keana vyjsť draho. Vedenie Evertonu už o incidente vie a chystá sa to riešiť: „ Klub už rieši prehrešok. Hráč nerešpektoval nariadenia vlády v spojitosti s koronavírusom a bude pykať," znie oficiálne vyjadrenie z Goodison Parku.

Prečítajte si aj

Sex párty s prostitútkami počas karantény! Hráč ManCity deň po orgiách vyzýval fanúšikov k zodpovednosti

„Párty bola divoká a trvala do rána. Kean a jeho kamaráti majú asi pocit, že pravidlá pre nich neplatia. Problém je v tom, že hráči v Premier League dostávajú obrovské peniaze a niektorí z nich vôbec nič nerobia a nevážia si to," tvrdí zdroj z blízkeho okolia Keana.

Niečo na tom asi bude. Karanténu si po svojom vysvetlil aj obranca tímu Manchester City Kyle Walker, ktorý usporiadal v svojom dome párty s kamarátom a dvoma prostitútkami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články