Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sex párty s prostitútkami počas karantény! Hráč ManCity deň po orgiách vyzýval fanúšikov k zodpovednosti

MANCHESTER - Citizens riešia škandál jedného zo svojich hráčov. Trest ho pravdepodobne neminie
Zdroj: 34776
Zdieľajte:

Anglický reprezentačný obranca Kyle Walker sa rozhodol spríjemniť si karanténu. Domov si pozval kamaráta a dve prostitútky. Orgie sa podľa informácií The Sun mali konať v noci na stredu. Spoločníčky mali dostať za noc 2 500 eur.

Všetko mala prezradiť jedna z prostitútok, ktorá si zjavne chcela zarobiť bonus od médií za túto informáciu. Celé "posedenie" sa malo odohrať v dome obrancu Manchester City v Chesire a trvalo niečo viac ako tri hodiny.

V kontexte uvedeného vyznieva skutočne úsmevne, že len deň po týchto orgiách Walker zverejnil na sociálnej sieti video, na ktorom vyzýva fanúšikov k zodpovednosti a k tomu, aby zostávali v koronavírusových časoch doma.

Walker sa po prevalení kauzy stihol ospravedlniť. „Chápem, že ako profesionálny futbalista mám ísť príkladom. Preto sa chcem ospravedlniť rodine, priateľom, klubu i fanúšikom, že som ich sklamal."

Prečítajte si aj

CAS potvrdil prijatie odvolania Manchestru City proti trestu od UEFA

Reakciu už priniesol aj samotný klub. „Futbalisti sú vzory a naši hráči i ďalší zamestnanci podporujú neuveriteľné úsilie zdravotníkov a iných kľúčových osôb v boji s koronavírusom ako môžu. Kyleovo správanie ide presne proti tejto snahe. Sme z toho sklamaní, zaznamenali sme jeho rýchle ospravedlnenie, no v ďalších dňoch začneme s disciplinárnym vyšetrovaním," vyhlásil klubový hovorca.

Zdá sa, že Walkera trest neminie.

?? #StayHomeSaveLives

Príspevok, ktorý zdieľa Kyle Walker (@kylewalker2),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články