Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdy Premier League vyzývajú políciu: Neprestávajte hľadať!

LONDÝN - Futbalisti tlačia na policajné zložky aby pokračovali v hľadaní nezvestného Emiliana Salu.
Zdroj: 30820
Zdieľajte:

Pátracia akcia po stratenom lietadle, na palube ktorého sedela aj nová posila Cardiffu City Emiliano Sala, vo štvrtok oficiálne skončila. Polícia uviedla, že šance na prežitie sú minimálne a preto pátranie ukončila. "Zhodnotili sme všetky informácie, ktoré máme k dispozícii, a vzhľadom k tomu, aké záchranné vybavenie bolo na palube, sme dospeli k ťažkému rozhodnutiu ukončiť pátranie," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúci posledný Salov odkaz pre rodinu: Som v lietadle, ktoré vyzerá, ako by sa malo zrútiť

To sa ale nepáči nielen Salovej rodine, ale aj fanúšikom a hráčom. Hviezdy Premier League dokonca odkazujú, aby polícia znovu začala prehľadávať more. "Rád by som požiadal políciu, aby neprestávala hľadať stratené lietadlo. Stále je nádej, že sú nažive. Dúfam, že skoro nájdeme odpoveď, čo sa stalo," napísal na Twitteri Nicolas Otamendi z Manchestru City.

Prečítajte si aj

FOTO Vysmiaty Ronaldo sa fotil v lietadle, fanúšikovia zúria: Tvrdé slová od Linekera aj bývalého ragbistu!

"Nevzdáme to, chceme stále udržať nádej. Taktiež si prajeme, aby polícica neodvolávala pátranie. Myslím na Emiliana a jeho rodinu," pridal sa Serguo Aguero. Odkaz poslala aj nová posila FC Chelsea Gonzalo Higuain. "Prosím všetkých ľudí na svete, aby ku každej správe alebo tweetu pridávali hashtag NoDejenDeBuscar (neprestávajte hľadať)," napísal.

Svoj odkaz na sociálnej sieti s prosbou o pomoc a pokračovanie v hľadaní umiestnil aj obranca milánskeho AC či samotná sestra strateného Salu Romina.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet v šoku: Rekordná posila klubu z Premier League bola na palube zmiznutého lietadla!
Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, twitter.com

Diskusia

Podobné články