Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúci posledný Salov odkaz pre rodinu: Som v lietadle, ktoré vyzerá, ako by sa malo zrútiť

BRATISLAVA - Emiliano Sala poslal svojej rodine ešte poslednú hlasovú správu pred tým, ako lietadlo aj s ním na palube vzlietlo a onedlho zmizlo z radarov.
Zdroj: 30820
Zdieľajte:

Emiliano Sala poslal do rodinného četu na WhatsAppe hlasovú správu krátko pred tým, ako lietadlo aj s ním na palube v pondelok večer vzlietlo a nabralo smer Cardiff. Krátko na to ale zmizlo z radarov a doposiaľ sa nenašlo.

Prečítajte si aj

VIDEO Krkić, Zárate, Muniain, Miyaichi, Ødegaard a ďalší: Mali byť novým Messim, kde sú teraz?

Sala cestoval z francúzskeho mesta Nantes do Cardiffu ako potvrdená rekordná posila klubu z Walesu. Vo Francúzsku sa po podpise zmluvy mal rozlúčiť so svojimi spoluhráčmi a následne sa na ďalší deň hlásiť už na tréningu tímu z Premier League.

"Ahojte, moji bráškovia. Ako sa máte, blázni? Bratu, som totálne mŕtvy. Bol som tu v Nantes a len som zariaďoval, zariaďoval a zariaďoval... Nemalo to konca.

"Aktuálne sedím v lietadle, ktoré vyzerá, ako by sa malo zrútiť a idem do Cardiffu.

"Zajtra začíname, popoludní mám prvý tréning s novým tímom. Uvidíme, ako to pôjde. Ako sa máte bratia a sestry moje, všetko je v poriadku?

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet v šoku: Rekordná posila klubu z Premier League bola na palube zmiznutého lietadla!

"Pokiaľ do hodiny a pol nebudete mať odo mňa žiadne nové správy, potom neviem, či po mňa vôbec niekoho pošlú, pretože ma zrejme nenájdu. Oci, ako sa len bojím!.."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články