Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Futbalový svet v šoku: Rekordná posila klubu z Premier League bola na palube zmiznutého lietadla!

CARDIFF - Nová rekordná posila Cardiff City FC bola na palube zmiznutého súkromného letu z Nantes do hlavného mesta Walesu.
Zdroj: 30820
Zdieľajte:

Waleský futbalový klub Cardiff City FC má veľké obavy o svoju novú rekodnú posilu z francúzskej Ligue 1. Argentínsky útočník Emiliano Sala sa len v sobotu stal hráčom celku z Premier League, no v noci z pondelka na utorok zasiahla futbalový svet šokujúca správa.

Prečítajte si aj

VIDEO Legendárny obranca priznal problémy s alkoholom: Zvykol som vypiť desať pív, potom som pokračoval s vodkou

Jednomotorové lietadlo Piper Malibu zmizlo z radarov v pondelok po pol desiatej večer pri majáku Casquets na ostrove Alderney. Na palube mal byť aj dvadsaťosemročný Argentínčan, ktorý sa mal v utorok hlásiť na svojom prvom tréningu so svojim novým celkom.

"Sme veľmi znepokojení poslednými správami, ktoré hovoria o stratenom lietadle. Čakáme na akékoľvek nové informácie. Bojíme sa o Emiliana Salu," povedal riaditeľ Cardiffu City, Mehmet Dalman.

Polícia potvrdila, že zmiznuté lietadlo malo letieť z francúzskeho mesta Nantes do waleského Cardiffu a na palube mali byť dve osoby.

Niekoľko novinárov videlo bývalého hráča Nantes prechádzať kontrolou na letisku, no nedokázali potvrdiť, že nastúpil do zmiznutého lietadla.

Argentínčan sa len v sobotu stal rekordnou posilou aktuálne osemnásteho celku Premier League. Cardiff City FC zaplatil Nantes 15 miliónov libier.

Následne sa mal Sala vrátiť do Francúzska, kde sa mal rozlúčiť so spoluhráčmi a v utorok sa mal hlásiť na prvom tréningu s novým zamestnávateľom.

"Neviem sa dočkať prvého tréningu a stretnutia s novými spoluhráčmi," povedal Emiliano Sala po tom ako podpísal zmluvu s "Bluebirds".

Pozrite si aj

VIDEO Rodákov Rotherham sa ešte ani nedotkol lopty a už znovu prehrával: Skvelá tímová akcia futbalistov Brentfordu!

Pred svojim odchodom do anglickej Premier league bol Sala tretím najlepším strelcom francúzskej ligy s 12 presnými zásahmi. Lepší boli iba Mbappé a Nicolas Pepe.

Cardiff ho priviedol za účelom zvýšiť šance na záchranu v Premier League.

"Byť rekordnou posilou takéhoto tímu je pre mňa naozaj špeciálne. Prišiel som sem pracovať a chcem pomôcť spoluhráčom a klubu. Neviem sa toho dočkať a spravím všetko, čo bude v mojich silách," dodal v rozhovore po podpise zmluvy.

Po lietadle aktuálne pátrajú francúzske aj anglické záchranárske zložky s helikoptérami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články