Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Vysmiaty Ronaldo sa fotil v lietadle, fanúšikovia zúria: Tvrdé slová od Linekera aj bývalého ragbistu!

MADRID - V dobe, keď celý svet rieši stratené lietadlo s novou posilou Cardiffu City, uverejnil Portugalčan na sociálnej sieti (zrejme) nevhodný príspevok.
Zdroj: 12146
Zdieľajte:

Od utorka je hlavnou témou futbalového sveta to, čo sa stalo so súkromným lietadlom najnovšej posily Cardiffu City Emiliana Salu, ktoré sa na ceste do Walesu stratilo kdesi nad kanálom La Manche. Rozruch preto spôsobila aj nová fotografia, ktorú na svoj Twitter zdieľal hviezdny Cristiano Ronaldo.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúci posledný Salov odkaz pre rodinu: Som v lietadle, ktoré vyzerá, ako by sa malo zrútiť

Ten sa totiž v ten deň postavil pred súd v španielskom Madride, kde prijal trest za daňové úniky. Cestou späť do Talianska si víťazoslávne spravil selfie vo svojom súkromnom tryskáči. Príspevok doplnil aj o emotikon vysmiateho smajlíka, lietadla a palca nahor. Hviezdny Portugalčan to následne schytal zo všetkých strán. Okrem fanúšikov ho skritizovala aj anglická legenda Gary Lineker. "Toto nie je deň na takýto tweet. Fakt nie," napísal v komentári.

Ešte ostrejší bol na hráča Juventusu Turín bývalý ragbista Ugo Monye, ktorý ho pod Linekerovým príspevkom častoval oveľa tvrdšími slovami.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet v šoku: Rekordná posila klubu z Premier League bola na palube zmiznutého lietadla!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články