Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bývalý hráč Trenčínu sa dostal do hľadáčikov Realu Madrid, Chelsea či AS Rím

Craig Butler, agent a nevlastný otec 21-ročného jamajského futbalistu Leona Baileyho, potvrdil, že sa rozprával so zástupcami popredných svetových tímov.
Zdroj: 15929
Zdieľajte:

V súčastnosti hviezda nemeckého Bayeru Leverkusen sa dostala do hľadáčikov mnohých tímov ako Atlético Madrid, Chelsea, AS Rím, Arsenal či Real Madrid. Butler je zároveň rád, že Bayer zmenil trénera: "Som veľmi rád, že nastala táto zmena a že prišiel Peter Bosz. Pod Heikom Herrlichom totiž Leon nezažil žiadny progres," hovorí.

Prečítajte si aj

TOP 5 útočníkov, ktorí by mohli posilniť Real Madrid

"Okamžite si to všimli kluby, ktoré ho sledujú, ako Real Madrid, Chelsea alebo AS Rím a pýtali sa ma, prečo Leon v poslednom čase sedí na lavičke a nehráva pravidelne. Pre neho je veľmi dôležité mať z futbalu radosť, pretože v Nemecku je sám. Celá jeho rodina žije doma, na Jamajke," dodal Butler.

Bailey pôsobí v Bayere Leverkusen od roku 2017, kedy prišiel z belgického KRC Genk. V rokoch 2013 až 2015 ale nastupoval aj za slovenský AS Trenčín, zväčša však v dorasteneckom tíme, keďže na Slovensku pôsobil medzi šestnástym a osemnástym rokom života.

Prečítajte si aj

VIDEO Arbiter sa musel zblázniť! Skutočne odpískal pokutový kop za toto?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: halamadrid.sk

Diskusia

Podobné články