Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 5 útočníkov, ktorí by mohli posilniť Real Madrid

MADRID - Real Madrid sa po odchode Cristiana Ronalda strelecky trápi, navyše sa potýka aj so zraneniami a momentálne nemá klasickú "deviatku", keďže zdravotné problémy majú Karim Benzema aj Mariano. Kto by teda mohol prísť?
Harry Kane sa teší po strelení svojho druhého gólu proti Evertonu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Timo Werner

22-ročný nemecký útočník nastrieľal v tejto sezóne trinásť gólov, v minulej ich celkovo nastrieľal 21. Jeho zamestnávateľ RB Lipsko ale prestup odmieta, dokonca vydalo vyhlásenie, kde sa píše, že klub verí, že Werner bude naďalej strieľať góly v jeho farbách. Inak je však 21-ročný útočník v hľadáčiku aj Manchestru United či Barcelony. Odchovanec VfB Stuttgart nastupuje za národný tím už od roku 2017, zatiaľ strelil deväť gólov v 23 stretnutiach.

Prečítajte si aj

VIDEO Real Madrid sa zameral na nemeckú hviezdu Bundesligy

Krzysztof Piątek

Pomerne neznámy Poliak sa začína zapisovať do pamätí fanúšikov, pretože s trinástimi gólmi je druhým najlepším strelcom talianskej Serie A, kde sa mu darí v drese Janova. Do tohto tímu prišiel v lete minulého roka z Cracovie Krakov. Viac gólov v najvyššej talianskej súťaži nastrieľal iba Cristiano Ronaldo. 23-ročný rodák z Dzierżoniówa si dvakrát zahral za národný tím, strelil jeden gól.

Harry Kane

Jeden z najžiadanejších hráčov planéty dostal od Tottenhamu Hotspur cenovku vo výške 350 miliónov eur. Presne toľko by musel Real Madrid zaplatiť, ak by ho chcel získať, čím by sa Angličan stal najdrahším hráčom histórie. To je veľa asi aj na "Biely balet", preto momentálne so Spurs nevedie vyjednávania. O kvalitách 25-ročného kanoniera hovoriť nemusíme, avšak v zápase proti Manchestru United si tretíkrát za tri roky poranil rovnaký členok a bude pauzovať niekoľko týždňov.

Prečítajte si aj

TOP 5 hráčov, ktorí by v Chelsea mohli nahradiť Cesca Fabregasa

Mauro Icardi

Aj keď je podľa Interu Miláno nepredajný, tak sa stále hovorí o jeho odchode. V tejto sezóne odohral 25 stretnutí, strelil v nich skvelých 18 gólov. Argentínčan patrí aktuálne k top svetovým útočníkom, o ktorého taliansky tím logicky prísť nechce a odoláva vábeniu Realu či Chelsea. Rodák z Rosaria je v asi najlepšej forme, v akej kedy bol. Málokto však vie, že ešte ako junior hrával tri roky v La Másii za Barcelonu.

Ďalšie mená

Ešte počas decembra sa hovorilo aj o dosť prekvapivých akvizíciách ako Zlatan Ibrahimovič alebo Radamel Falcao. Hlavne pri Švédovi bolo prakticky dopredu jasné, ako to dopadne. S určitosťou nepríde ani jeden. Nereálne vyzerá aj Kylian Mbappé z PSG, jeho spoluhráč Edinson Cavani by ale za istých okolností mohol na Santiago Bernábeu prísť. Proti Uruguajčanovi hovorí vyšší vek. Jeho krajan Maxi Gómez zo Celty Vigo zaujal i Barcelonu, poriadne prekvapivo zaznelo meno Holanďana Basa Dosta zo Sportingu Lisabon, neočakáva sa ani príchod Fernanda Llorenteho. Menšie ruchy narobil Borja Iglesias, ktorému sa v tejto sezóne darí v Espanyole. Real Madrid sa ešte skúsil vydať cestou vlastných zdrojov, osemgólový Raúl De Tomás, ktorý hosťuje v Rayu Vallecano, nemôže prísť skôr, ako na konci sezóny.

ANKETA: Kto by mal posilniť Real Madrid?

  • Timo Werner

    0%

  • Krysztof Piatek

    4%

  • Harry Kane

    22%

  • Mauro Icardi

    67%

  • Niekto iný...

    7%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články