Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ponuka, ktorá sa neodmieta: Zinedine Zidane má byť novým trénerom United

BRATISLAVA - Zinedine Zidane môže byť od júla novým trénerom Manchestru United.
Zdroj: 30467
Zdieľajte:

Potom, čo opustil Real Madrid, prejavilo o neho záujem viacero klubov na svete, vrátane Bayernu Mníchov. Podľa denníka "AS" si 46 - ročného Francúza vyhliadol Manchester United.

Prečítajte si aj

Revolučný projekt, ktorý na Slovensku nemá obdobu: Ambassadors Football Slovakia láme múry a predsudky

Podľa španielskej tlače je práve on najvážnejším kandidátom pre prácu s Red Devils. Zidane už dostal aj formálnu ponuku, o ktorej premýšľa.

Jeho rozhodnutie bude mať veľký vplyv na situáciu okolo Ole Gunnara Solskjaera. Pripomeňme si, že Nór sa v stredu stal dočasným trénerom futbalistov Manchestru United. V klube bude pôsobiť do 30. júna 2019. United však môže uplatniť na trénera opciu. V prípade takéhoto rozhodnutia bude musieť zaplatiť Molde FK 9 miliónov libier.

Zinedine Zidane sa zapísal zlatým písmom do histórie Realu Madrid. Najprv ako hráč a neskôr ako tréner. Vyhral trikrát po sebe Ligu majstrov. Celkom vyhral s klubom 9 trofejí.

Na konci mája sa však rozhodol Los Blancos opustiť. Teraz je pripravený na novú výzvu vo svojej kariére. "Môj otec si potreboval oddýchnuť. Všetci vieme, že má rád futbal a chce pracovať ako tréner. Môžem povedať, že sa čoskoro vráti do práce, " prezradil jeho syn Enzo Zidane.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články