Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šéfe, toto je pre vás! Mahrez oslávil gól výhľadom na oblohu

LONDÝN - Futbalisti anglického majstra Manchestru City zvíťazili v pondelok v 10. kole Premier League vo Wembley nad Tottenhamom Hotspur 1:0 vďaka gólu alžírskeho stredopoliara Riyada Mahreza.
Zdroj: 29935
Zdieľajte:

Futbalisti anglického majstra Manchestru City zvíťazili v pondelok v 10. kole Premier League vo Wembley nad Tottenhamom Hotspur 1:0 vďaka gólu alžírskeho stredopoliara Riyada Mahreza. Dostali sa na čelo tabuľky pred FC Liverpool, obaja majú na konte 26 bodov a sú v lige bez prehry.

Prečítajte si aj

Neuhádol dva tipy, aj tak vyhral parádne prachy: Borci z najväčšej tipérskej komunity vám ukážu ako na to!

Fanúšikovia a hráči si na začiatku zápasu minútou ticha uctili pamiatku zosnulého majiteľa Leicestru City - Vichaia Srivaddhanaprabhu. Kamery si vybrali Riyada Mahreza, ktorý prišiel do City práve z Leicestru a s majiteľom mal veľmi dobrý vzťah. Podobne ako ostatní hráči líšok.

A potom prišiel emotívny okamih. Už v 6. minúte strelil Mahrez gól, zdvihol ruky k nebu a všetci dobre vedeli, komu ho venuje. Akoby chcel povedať: "Šéfe, toto je pre vás!"

Mahrez pôsobil v Leicestri od roku 2014 až do uplynulého leta, pred začiatkom tejto sezóny prestúpil do Manchestru City. S podceňovanými "líškami" sa v sezóne 2015/2016 radoval zo zisku majstrovského titulu a prispel k zrodu jednej z najväčších senzácií futbalovej histórie. "Nie je ľahké vyrovnať sa so stratou človeka, s ktorým som mal špeciálny vzťah. Mám na neho veľa príjemných spomienok, boli sme spolu súčasťou rodiny Leicestru štyri a pol roka," uviedol Mahrez, ktorý presným zásahom rozhodol pondelkový šláger 10. kola Premier League medzi Tottenhamom Hotspur a Manchestrom City (0:1).


"Som veľmi, veľmi smutný. Po góle som zdvihol ruky k nebu. Chcel som si týmto gestom uctiť pamiatku Vičaja, ktorý toho urobil pre Leicester veľmi veľa. My hráči sme ho vnímali ako nášho otca. Veľmi som dnes túžil nastúpiť napriek tomu, že nebolo jednoduché skoncentrovať sa na zápas. Som presvedčený, že aj Vičaj by chcel, aby som hral. Futbal miloval celým svojím srdcom," dodal Mahrez.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články