Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neuhádol dva tipy, aj tak vyhral parádne prachy: Borci z najväčšej tipérskej komunity vám ukážu ako na to!

BRATISLAVA - Borci z najväčšej tipérskej komunity sa na svojich tiketoch poriadne nabalili. Vďaka úspešným prognózam si prišli na parádne „prachy“!
Zdroj: 29922
Zdieľajte:

Však posúďte sami, navštívte populárnu Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať aj vy!

TonyAlesi to roztočil v basketbalovej NBA, kde siahol trikrát po handicape na favoritov (Boston, Utah, Indiana), veril aj Chicagu na palubovke Atlanty, kde Bulls podľa papierových predpokladov príliš veľké šance na úspech nemali a v jednom prípade tipoval under 225.5 bodov (zápas Philadelphia – Charlotte). Ako dopadol? Tipér si bez väčších problémov zarobil takmer 6 000 EUR - jeho tipy sa postupne odeli do zelena s dostatočnou rezervou. TonyAlesi to namiešal ako basketbalový profík!

Darilo sa aj borcovi Daniel604 v zámorskej hokejovej NHL. Osmička strelcov rozdelená do štyroch skupín mu vyniesla 7 600 EUR, aj keď dvakrát minul! Stratég poslal totiž precízne vybraných snajperov do Kombíka a práve Mark Scheifele z Winnipegu spolu s centrom diablov Nicom Hischierom, ktorí súperových brankárov neprekonali, boli v rovnakej skupine. Ďalší perfektne vyskladaný tiket!

Tiež si chcete užívať skvelé výhry? Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, natipujte si na svoje prvé stávky za 15 EUR zadarmo a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články