Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO FC Barcelona má v hľadáčiku bývalú hviezdu Realu Madrid!

BRATISLAVA - FC Barcelonu pravdepodobne posilní nemecký futbalový reprezentant.
Zdroj: 26266
Zdieľajte:

Mesut Özil má v Arsenale zmluvu len do konca sezóny a nie je vylúčené, že z Londýna odíde už v priebehu januára. Snahu o nemeckého stredopoliara zvažuje Barcelona, ​​ktorá hľadá posilu do stredu poľa.

Prečítajte si aj

Benzema a Ronaldo: Aktuálne najhoršia útočná dvojica v Európe!

Španielske periodikum El Mundo Deportivo prinieslo správu, podľa ktorej Özil posilní práve FC Barcelonu. Rodák z nemeckého Gelsenkirchenu pritom ešte v roku 2013 obliekal biely dres najväčšieho rivala „blaugranas“ Realu Madrid. Barcelona sa snaží predať aj záložníka Denisa Suareza do Neapola, ale hráč nechce opustiť klub. Jediný muž, ktorý by mohol ísť opačným smerom z Barcelony do Arsenalu, je Raul Sanllehi, riaditeľ futbalu v FC Barcelone, ktorý tam pôsobí vyše 15 rokov. Klub by mal opustiť v decembri a Arsenal je jedna z jeho možností.

Özil sa stále jasne nevyjadril, či chce pokračovať v drese „The Gunners“. Záujemcovia o služby nemeckého reprezentanta sú tak logicky v pozore a ďalším z nich sú podľa posledných správ Atlético Madrid, Manchester United, Inter Miláno. Arsenal by mal údajne zinkasovať za prestup približne dvadsať miliónov eur.

ANKETA: Prestúpi Özil do Barcelony?

  • Áno, predsa to je iná liga

    25%

  • Prestúpi do iného klubu

    63%

  • Zostane v Arsenale

    13%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články