Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lionel Messi dostal miliónovú ponuku: Symbol vznešenosti a múdrosti

MASKAT - Ománsky poslanec Ahmed Al-Barwani ponúkol argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu milión dolárov za bisht, ktorý dostal po skončení finálového duelu na MS v Katare.
Lionel Messi s víťaznou trofejou.
Zdroj: TASR/AP - Manu Fernandez
Zdieľajte:

Tradičné arabské oblečenie mu dal katarský emir Tamim bin Hamad Al Thani tesne predtým, ako si Argentínčan v pozícii kapitána tímu prevzal zlatú trofej za triumf nad Francúzskom po 11 m rozstrele.

Prečítajte si aj

Brankár Argentíny Emiliano Martinez.VIDEO Vulgárne, žalostné a úbohé: Škandalózne oslavy brankára Argentíny budú mať dohru!

Messiho vyhlásili za najlepšieho hráča finálového zápasu a aj celého turnaja. Argentína vyhrala svetový šampionát po prvý raz od roku 1986. "V mene sultanátu Omán vám blahoželám k víťazstvu na majstrovstvách sveta. Arabský bisht je symbolom vznešenosti a múdrosti. Ponúkam vám za neho milión dolárov," napísal Al-Barwani na Twitteri.

Prečítajte si aj

Neprišiel v stave, aby mohol trénovať a hrať! Guardiola objasnil absenciu reprezentačnej hviezdy Manchestru City

Neskôr pre portál thenationalnews.com uviedol, že je ochotný o konečnej sume vyjednávať a dodal, že ak získa bisht, bude "vystavený na pripomenutie si tohto momentu hrdosti. Bol som na štadióne a sledoval som naživo moment, keď katarský emir odovzdal Messimu bisht. Tento moment ukázal svetu, že sme tu a toto je naša kultúra."

Prečítajte si aj

Argentínski fanúšikovia oslavujú triumf svojich na MS.Jasný odkaz Argentíny: Francúzsko, prestaň fňukať a uznaj, že Messi je najlepší v histórii a Mbappé jeho syn!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články