Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vulgárne, žalostné a úbohé: Škandalózne oslavy brankára Argentíny budú mať dohru!

LONDÝN - Tréner futbalistov Aston Villy sa bude rozprávať so svojim zverencom Emilianom Martinezom o kontroverzných oslavách po skončení MS vo futbale.
Brankár Argentíny Emiliano Martinez.
Zdroj: TASR/AP - Hassan Ammar
Zdieľajte:

Stane sa tak po tom, čo sa argentínsky brankár sa vráti do klubu. Unai Emery to uviedol britským novinárom.

Martinez predviedol vo finále MS kľúčové zákroky, keď v predĺžení vykryl pokus Randala Kolo Muaniho a potom v rozstrele chytil pokus Kingsleyho Comana. Argentína vďaka tomu zdolala Francúzsko. Po zisku zlatej rukavice pre najlepšieho brankára turnaja však urobil hrubé gesto a počas víťaznej prehliadky v Buenos Aires, držal v ruke maketu zakrytú fotografiou francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho. Ten vo finále strelil hetrik.

Prečítajte si aj

Brankár Argentíny Emiliano Martinez.VIDEO Argentínsky brankár sa znova postaral o rozruch: Výsmech Mbappemu! Titul oslavoval s jeho bábikou

"Keď máte veľké emócie, niekedy je ťažké ich ovládať. Budúci týždeň sa s ním porozprávam o nejakých oslavách. Sme na neho hrdí. Zvíťazil na majstrovstvách sveta so svojím národným tímom a je to úžasné. Vráti sa budúci týždeň. Chcem, aby si teraz oddýchol, pretože po veľkých emóciách a tvrdej práci musí mať pár dní voľna, aby si oddýchol a potom sa vráti k nám do práce," povedal Emery.

Francúzska ministerka športu Amelie Oudea-Casterová v piatok povedala, že správanie Martineza bolo škandalózne. "Pripadá mi to žalostné. Bolo to vulgárne, nevhodné, naozaj nie vhodné na danú príležitosť. Bolo to skôr úbohé."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články