Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jasný odkaz Argentíny: Francúzsko, prestaň fňukať a uznaj, že Messi je najlepší v histórii a Mbappé jeho syn!

BUENOS AIRES - Fanúšikovia argentínskej futbalovej reprezentácie spustili petíciu, ktorá má zabrániť fanúšikom Francúzska žiadať o opakovanie finále MS 2022 v Katare.
Argentínski fanúšikovia oslavujú triumf svojich na MS.
Argentínski fanúšikovia oslavujú triumf svojich na MS. Zdroj: TASR/AP - Victor Caivano
Zdieľajte:

Na špeciálnom webe vytvorili petíciu s názvom "Francúzsko, prestaň fňukať!" Ich žiadosť je odpoveďou na francúzsku petíciu požadujúcu zopakovanie finále pre "skorumpovaných rozhodcov". Petíciu Juhoameričanov podporilo už takmer 250-tisíc ľudí.

Prečítajte si aj

Fanúšikovia Francúzska po góle Messiho vo finále proti Argentíne.Fanúšikovia Francúzska to nenechajú len tak: Od FIFA žiadajú opakovanie finále MS 2022 v Katare!

"Odkedy sme ich zdolali vo finále majstrovstiev sveta, Francúzi neprestali nariekať a sťažovať sa. Neuznali, že Argentína sa stala šampiónom. Našou požiadavkou je, aby Francúzi prestali fňukať a uznali, že Messi je najlepší futbalista v histórii a Mbappé je jeho syn," píše sa v popise petície Argentínčanov.

Finálový duel sa v riadnom hracom čase skončil 2:2, v predĺžení padol gól na oboch stranách, pričom Mbappe zaznamenal všetky tri góly "Les Bleus." V rozstrele však triumfovali Argentínčania 4:2.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články