Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zidane sa má vrátiť na scénu, tento klub ho presvedčil. Tvrdí novinár, ktorý prvý odhalil Messiho prestup do PSG

PARÍŽ - V najbližších mesiacoch visia vo vzduchu zaujímavé trénerské rošády. Zinedine Zidane sa má vrátiť na scénu, presvedčil ho tento klub!
Zdroj: 39414
Zdieľajte:

Mauricio Pochettino sa podľa viacerých zdrojov má v lete nahradiť Ralfa Rangnicka na pozícii trénera Manchester UTD. Uvoľní sa tak stolička v PSG. Podľa francúzskeho RMC Sport vedenie parížskeho veľkoklubu presvedčilo Zinedina Zidana na túto prácu.

Zidane v lete nahradí v Paríži Pochettina

Z Francúzska prichádzajú správy o tom, že PSG konečne dokázalo presvedčiť Zinedina Zidana, aby zaujal Pochettinovo miesto. Podľa Daniela Riola z RMC je "Zizou" ten, kto zaujme miesto Mauricia Pochettina v klube z francúzskej metropoly.

Prečítajte si aj

Plat viac ako pol milióna € týždenne? Piqué zmietol obvinenia, ukázal výpis z účtu

Nestane sa tak okamžite, klub počíta s Pochettinom do konca prebiehajúcej sezóny. Len pre zaujímavosť, Riolo bol prvý novinár, ktorý zverejnil, že Lionel Messi prestupuje do PSG. Má skvelé výsledky a jeho informácie rozhodne nie sú žiadne "kačice".

Zidane v lete pravdepodobne spojí svoje sily s Lionelom Messim či Neymarom. Vedenie PSG angažovaním Zidana sleduje aj možnosť presvedčiť jeho krajana Kyliana Mbappeho, aby si rozmyslel svoju budúcnosť a predsa len zostal pod Eiffelovou vežou. No zo Španielska prichádzajú správy o tom, že Mbappe je definitívne rozhodnutý a po vzájomných zápasoch PSG proti Realu Madrid v osemfinále Ligy majstrov podpíše so španielskym klubom zmluvu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RMC Sport

Diskusia

Podobné články