Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plat viac ako pol milióna € týždenne? Piqué zmietol obvinenia, ukázal výpis z účtu

BARCELONA - Klub sa zmieta v kríze a ty berieš viac ako pol milióna € za týždeň ?! Takýmto obvineniam čelil obranca Barcelony Gerard Piqué. Kritikov sfúkol ako fakľu, ukázal výpis z účtu!
Zdroj: 41526
Zdieľajte:

FC Barcelona má obrovské finančné problémy, pre ktoré v lete odišli hviezdni útočníci Lionel Messi a Antoine Griezmann. Klub stojí nad priepasťou a po tom, ako v programe španielskej TV 3 Onze unikli informácie, že Gerard Piqué, Jordi Alba a Sergio Busquets sú troma najlepšie platenými hráčmi tímu, zniesla sa na ich hlavy vlna kritiky.

Gerard Piqué zverejnil výpis z účtu, zavrel ústa kritikom a pridal štipľavý odkaz

34-ročný stredný obranca Piqué sa však rozhodol brániť voči nepravdivým informáciám, že v Barcelone zarába 540 tisíc eur týždenne. Na sociálnej sieti zverejnil výpis z bankového účtu, ktorým kritikom zavrel ústa.

2 328 884, 39 €. Taký bol plat Piquého za polovicu sezóny. Týždenne zarába v prepočte zhruba 90 tisíc €, čo je cca. päťkrát menej, ako jeho údajný plat. „Osoby ako tieto zneužívajú verejnú televíziu, aby bránili svojich priateľov. Tu je 50 percent mojej výplaty do 30. decembra. Trochu sa rešpektuj," pridal Piqué k screenshotu výpisu z účtu svoj komentár.

FC Barcelona potrebuje znížiť prostriedky vynakladané na platy hráčov, aby podľa platných pravidiel La Ligy mohla registrovať Ferrana Torresa, ktorého v zimnom prestupovom období angažovala z Manchester City.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články