Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďakujeme, Ralf. Manchester UTD po sezóne zmení trénera, nahradiť ho má jeden z tejto trojice

MANCHESTER - Nie je to to, čo klub hľadal. Man UTD sa s Rangnickom po sezóne rozlúči, nahradí ho jeden z tejto trojice.
Zdroj: 41521
Zdieľajte:

Manchester UTD v novembri odvolal trénera Ole-Gunnara Solskjaera a na dočasnej báze ho nahradil Ralfom Rangnickom. No v klube hľadajú niečo iné a zoznam Red Devils na nového trénera sa zúžil na tri mená: Mauricio Pochettino (PSG), Erik ten Hag (Ajax) a Brendan Rodgers (Leicester City).

Rangnick má po sezóne v Man UTD skončiť, kto ho nahradí?

Na Old Trafford od príchodu Rangnicka nebadať výrazné zlepšenie výkonov. Po poslednej prehre s Wolves 0:1 v Premier League prenikajú na verejnosť informácie o tom, že v kabíne sú údajne napäté vzťahy kvôli Cristianovi Ronaldovi, z ktorého Rangnick spravil kapitána namiesto Harryho Maguirea.

Podľa Daily Mail v lete Man UTD ukončí spoluprácu s Rangnickom a Paul Ince verí, že Pochettino sa stane novým trénerom "červených diablov".

„Problémy sa nevyriešia za rok, možno za dva roky," hovoril Ince pre Sky Sports. „Keď som pozeral Chelsea proti Liverpoolu, len som sníval o tom, že jedného dňa by som chcel vidieť Man United hrať takto. Pretože to bola neuveriteľná úroveň futbalu."

„Myslím si, že Pochettino je ten muž, vždy som hovoril, že by on mal byť tým mužom. Stále ním bude, aj keď PSG nevyhrá Ligu majstrov. Ale nech je to ktokoľvek, musí mať štvorročný projekt. Tento tím potrebuje investície."

Ale aj Ten Hag, ktorý odvádza skvelú robotu na lavičke Ajaxu Amsterdam, je pripravený na výzvu trénovať Manchester UTD.

„Myslím, že som pripravený presunúť sa do špičkového zahraničného klubu. Rád by som prijal takúto výzvu, ale nenaháňam sa za tým. Ak sa ukáže, že taký krok nikdy nepríde, nepoviem, že moja trénerská kariéra bola zlyhaním. Myslím si však, že mám dostatočné kvality na to, aby som čelil tej výzve."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články