Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo má jasno: Tohto trénera chce namiesto Solskjaera

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo chce namiesto Solskjaera tohto trénera.
Zdroj: 41176
Zdieľajte:

Ole Gunnar Solskjaer skončil na poste trénera Manchesteru United po víkendovej prehre 1:4 na pôde Watfordu. Okamžite sa vynorilo niekoľko potenciálnych náhrad. Medzi nimi sa spomína aj španielsky reprezentačný kouč Luis Enrique.

Cristiano Ronaldo chce Luisa Enriqueho, ten sa vyjadril jasne

Podľa informácií Sky Sports chce Cristiano Ronaldo, aby práve Luis Enrique nahradil Solskjaera na pozícii trénera Red Devils, ktorí vyhrali z posledných siedmich zápasov jediný a v ligovej tabuľke im patrí až siedma pozícia.

Luis Enrique trénoval Celtu Vigo a AS Rím predtým, ako zasadol na lavičku FC Barcelona, na Nou Campe v roku 2015 získal treble. V roku 2018 prevzal španielsku reprezentáciu, na istý čas však z osobných dôvodov post opustil, aby sa vrátil v novembri 2019.

Luis Enrique čelil veľkej kritike za nomináciu na Euro 2020. Vynechal hráčov Realu Madrid vrátane Sergia Ramosa. Napriek tomu, že nominoval veľa menej známych a mladých hráčov, Španielsko postúpilo do semifinále turnaja, v ktorom stroskotalo na neskoršom celkovom víťazovi Taliansku.

Prečítajte si aj

VIDEO Payetovi hodili fľašu do hlavy, zápas nedohrali: Fanúšik Lyonu previnilca vypátral a dal mu facku!

51-ročný stratég následne dokázal priviesť Španielsko na MS 2022 v Katare. Na otázku o potenciálnom záujme zo strany Manchesteru United odpovedal Luis Enrique, že sa sústredí na svoju prácu pri španielskej reprezentácii.

„Je prvý apríl?," reagoval Luis Enrique na otázky novinárov ohľadom možného pôsobenia na Old Trafforde. „Čo skutočne chcem je trénovať španielsku reprezentáciu. Mám 5 000 hráčov, z ktorých vyberám. Mám všetkých hráčov, čo potrebujem. Čo môže byť lepšie? Som veľmi šťastný tam, kde som."

Medzi ostatnými kandidátmi na pozíciu nového trénera Red Devils sa spomínajú Zinedine Zidane, Brendan Rodgers z Leicesteru City a Mauricio Pochettino, ktorý údajne nie je príliš spokojný v PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články