Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Solskjaerove dni v Manchestri sú zrátané: TOTO bude jeho nový nástupca!

MANCHESTER - Vedenie Manchestru United sa podľa denníka Daily Express definitívne rozhodlo vyhodiť trénera Oleho Gunnara Solskjaera. K tomuto kroku viedol rad nepresvedčivých výkonov slávneho tímu pod vedením nórskeho lodivoda. Klub sa ho tak zbaví v čo najbližšom čase, bude ale čakať na vhodnú náhradu, píšu na Ostrovoch.
Zdroj: 32603
Zdieľajte:

V tabuľke Premier League sú Červení diabli mimo pozície pre európske poháre, ani výsledky v Lige majstrov nie sú ideálne. Vedenie tradičného anglického celku už zjavne došla trpezlivosť a po prehre 0:2 v derby proti rivalom z Manchestru City sa podľa dostupných informácií rozhodlo, že Solskjaera odvolá.

Definitívny koniec nórskeho trénera ale hneď nepríde. Väčšina jeho možných nástupcov, ktorých si šéfovia klubu vyhliadli, totiž má platnú zmluvu inde. A tak nezostáva než čakať, hoci je klub presvedčený o tom, že je zmena na poste už nutná.

Prečítajte si aj

Bývalý reprezentant a hráč Sparty Praha zomrel na koronavírus

O pozíciu v United sa už predtým zaujímal Antonio Conte, ale žiadnu konkrétnu ponuku nedostal. A tak si pre seba slávneho Taliana „zhabal“ konkurenčný Tottenham.

Nový nástupca Rogers?

Najhorúcejším kandidátom na miesto nového trénera Manchestru je tak aktuálne Brendan Rodgers. Skúsený Brit teraz pôsobí v Leicestri City, odkiaľ by sa ho malo vedenie United pokúsiť pretiahnuť, ale to by nastalo až po prebiehajúcom ročníku. Vzhľadom na absenciu vhodného nástupcu tak môže Solskjaer nakoniec pri tíme zotrvať až do konca sezóny.

 
 
 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články