Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Payetovi hodili fľašu do hlavy, zápas nedohrali: Fanúšik Lyonu previnilca vypátral a dal mu facku!

LYON - Totálne peklo v šlágri francúzskej ligy!
Zdroj: 41174
Zdieľajte:

Šláger 14. kola francúzskej Ligue 1 medzi Lyonom a Marseille bol prerušený už v 2. minúte po tom, ako fanúšikovia Lyonu zasiahli hviezdu Marseille Dimitriho Payeta fľašou do hlavy. Stalo sa tak v momente, keď sa Payet rozhodol zahrať rohový kop.

Šláger vo Francúzsku nedohrali, Payeta zasiahla fľaša do hlavy

Podobný incident sa už Payetovi v tejto sezóne stal. V stretnutí proti Nice začali fanúšikovia hádzať po futbalistovi Marseille fľaše, jedna z nich ho zasiahla. Nahnevaný Payet potom fľašu odhodil späť do hľadiska. Fanúšikovia začali prenikať na ihrisko a útočiť na hráčov. Zápas bol predčasne ukončený a nikdy sa nedohral. Nice vyhralo kontumačne.

Hlavný rozhodca stretnutia Ruddy Buquet vysvetľoval, prečo sa rozhodol stretnutie predčasne ukončiť.

Prečítajte si aj

Bývalý hráč Liverpoolu či Manchester City je podľa uznávaného arbitra najviac nenávideným futbalistom medzi rozhodcami

„Od začiatku bolo moje rozhodnutie nereštartovať hru. Bolo potrebné zvážiť aj iné možnosti. Zo zrejmých športových dôvodov som sa rozhodol v tomto stretnutí nepokračovať. Hráčov musíme chrániť a sme hlavnými garantmi bezpečnosti. Preto som sa rozhodol vrátiť všetkých do šatne. Treba brať do úvahy aj vonkajšie parametre. Štadión je plný, dôležitým prvkom z bezpečnostného hľadiska je evakuácia hráčov," cituje arbitra L´Equipé.

Previnilec dostal facku od iného fanúšika Lyonu

Jeden z fanúšikov Lyonu vypátral v hľadisku priaznivca rovnakého tábora a viedol s ním vysvetľujúci rozhovor, ktorý sa nezaobišiel bez fyzického napadnutia - dal mu facku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: L´Equipé

Diskusia

Podobné články