Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najhorší deň jeho kariéry: Solskjaer po debakli dostal od Carraghera náklad ako ešte nikdy!

MANCHESTER - Solskjaer po výbuchu s Liverpoolom dostal od Carraghera náklad ako ešte nikdy!
Zdroj: 40907
Zdieľajte:

Manchester United v šlágri kola anglickej Premier League vybuchol a prehral s FC Liverpool hanebne 0:5. Už po prvom polčase bolo rozhodnuté, hostia sa presadili gólovo štyrikrát. Mohamed Salah sa blysol hetrikom a potvrdil úžasnú formu. Bývalý obranca The Reds a dnes televízny expert Jamie Carragher naložil Solskjaerovi, ktorý podľa neho vôbec nie je vhodným trénerom pre United.

Carragher: ManUtd potrebuje silnejšieho trénera ako Solskjaer

„Ole odviedol dobrú prácu, ale aby mohol súťažiť s Kloppom, Tuchelom a Guardiolom...Manchester United potrebuje silnejšieho trénera. Moje predchádzajúce vyjadrenia neboli neúctivé. Je mi Oleho ľúto, toto je najhorší deň jeho kariéry. Nechcem vstupovať do hádky, viem, že Ole odpovedal na moje výroky. Je nepríjemné povedať, že by mal byť prepustený. Ale necítime sa nepríjemne, keď povieme, že Fred nie je dosť dobrý, že McTominay nie je dosť dobrý. Preto bez veľkých obáv hovorím, že Solskjaer nie je dosť dobrý," hovoril Carragher pre SkySports.

Prečítajte si aj

Blíži sa koniec veľkej éry? Kritizovaný Ronaldo sa vyjadril ku koncu kariéry

„Manchester United potrebuje silnejšieho trénera. Ole ManU nesedí. Odviedol dobrú prácu, ale potrebujete niekoho, kto ich posunie na ďalšiu úroveň. Bohužiaľ, Solskjaer nie je Klopp, Tuchel alebo Guardiola. Je to jasné ako denné svetlo. Najlepší tréneri na svete by mali pracovať pre Manchester United. Ak máte za hlavného trénera Oleho, potom by mal byť asistentom niekto ako Carlos Queiroz. Nemôžete sa spoliehať na tých, ktorí sa len učia nástrahám profesie. Majú Mikea Phelana, ale nemyslím si, že je tréner a Carrick a McKenna nemajú vôbec žiadne trénerské skúsenosti," dodal Carragher svoj názor.

V minulej sezóne Solskjaer doviedol Manchester United k druhej pozícii v Premier League a v Európskej lige stroskotal vo finále na Villarreale. Z posledných siedmich zápasov vo všetkých súťažiach "červení diabli" prehrali až štyri a z víťazstva sa tešili iba dvakrát. Katastrofálny prvý polčas United odohrali aj uplynulý týždeň v Lige majstrov doma s Atalantou. Prehrávali 0:2, napokon dokázali troma gólmi otočiť a zvíťaziť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: SkySports

Diskusia

Podobné články