Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Blíži sa koniec veľkej éry? Kritizovaný Ronaldo sa vyjadril ku koncu kariéry

LONDÝN - Nič netrvá večne. To platí aj v prípade portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý vo februári oslávi svoje 37. narodeniny. Momentálne čelí kritike zo strany fanúšikov. K tomu sa v poslednej dobe pridali špekulácie, že portugalská hviezda zvažuje koniec v národnom tíme.
Zdroj: 40467
Zdieľajte:

Aj Cristiano Ronaldo ako päťnásobný držiteľ Zlatej lopty čelí kritike. Napriek tomu, že boli fanúšikovia z jeho príchodu do Manchestru United nadšení, tak podľa niektorých analytických ukazovateľov patrí k najhorším útočníkom celej Premier League.

A aby toho nebolo málo, tak v poslednej dobe pribudla vlna špekulácií, že Ronaldo zvažuje koniec reprezentačnej kariéry. Hviezda Manchestru United v rozhovore pre Sky Sports okomentovala celú situáciu: „Prečo? Myslím, že ešte neprišiel môj čas. Nejde o to, čo chcú ľudia, ale o to, čo chcem ja. Až budem cítiť, že nie som schopný behať či strieľať tak skončím, ale stále som motivovaný."

Prečítajte si aj

Otec sa im upil k smrti: Ako 16-ročný Ronaldo zachránil brata z pazúrov drog a alkoholu

„Dôležité je robiť veci tak, aby som bol ja, moja rodina a fanúšikovia šťastní. Chcem túto úroveň dostať ešte vyššie," priznal CR7 a následne dodal: „Hovoríte o Portugalsku, ale v Lige majstrov mám najviac gólov, najviac výhier či asistencií. Chcem jednoducho pokračovať, futbal milujem a rád robím ľudí šťastnými."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články