Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Salah prezradil tajomstvo úžasnej formy: Nebudem vám klamať...

LIVERPOOL - Mo Salah otvorene prezradil tajomstvo svojej famóznej formy: Nebudem vám klamať...
Zdroj: 40896
Zdieľajte:

Mohamed Salah hrá v neuveriteľnej forme. Strelil dvanásť gólov v posledných 11 zápasoch a je horúci kandidát na Zlatú loptu. Čo stojí za jeho fantastickou formou? Ako prezradil, hovorí si, že je najlepší hráč na svete. To mu dodáva sebadôveru a energiu do tvrdej práce.

Tajomstvo Salahovej úžasnej formy? Hovorí si, že je najlepší

„Vždy je tu ambícia byť najlepším hráčom na svete. Nebudem vám klamať. Je to niečo, čo ma poháňa, aby som pracoval skutočne tvrdo a snažil sa byť najlepšou verziou samého seba," cituje Salaha The Sun.

„V mojej hlave, som najlepším hráčom všetkých čias. Snažím sa mať toto sebavedomie v mojej hlave. Nezáleží na tom, či niektorí ľudia so mnou súhlasia, niektorí zas nie."

Tréner Jurgen Klopp už teraz trvá na tom, že Salah je najlepším hráčom planéty - pred Cristianom Ronaldom aj Lionelom Messim.

„Počúva sa to výborne, ale je to vždy názor. Som šťastný, akú mám v súčasnosti výkonnosť, ale vždy budem hovoriť, že je to len názor."

Prečítajte si aj

Tímová ikona Lazia pošliapala hodnoty klubu: Virálne VIDEO ho usvedčilo, dostal padáka!

Salah pre SkySports hovoril o tom, ako hľadá motiváciu a čo ho poháňa vpred.

„Keď som začínal hrať v Egypte, hovoril som si: Chcem hrať v Európe, chcem mať najlepšiu kariéru spomedzi egyptských hráčov."

„Teraz chcem spraviť niečo skutočne výnimočné. Je to vždy v mojej mysli, vždy sa snažím nájsť niečo, čo ma bude poháňať, aby som dosiahol to, čo chcem. Tak môžete dosahovať veľké veci."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, SkySports

Diskusia

Podobné články