Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter dostal ponuku na Škriniara: Povedal rázne NIE!

MILÁNO - Inter pred pár dňami dostal ponuku na Milana Škriniara. Povedal NIE a to z troch zásadných dôvodov!
Zdroj: 39771
Zdieľajte:

Letný prestupový trh je v plnom prúde. Udialo sa niekoľko zaujímavých transferov a medzi nimi mohol byť aj prestup slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara.

Tottenham prišiel s ďalšou ponukou na Škriniara

Niekoľko britských a talianskych médií prinieslo informáciu o tom, že z Tottenhamu Hotspur dorazila do Interu Miláno ponuka na Škriniara vo výške 35 miliónov eur (30 miliónov za transfer a 5 miliónov v bonusoch).

Prečítajte si aj

Kucka pripustil možný letný prestup a prezradil, aký alkohol pije najradšej

„Inter však túto ponuku zmietol zo stola,“ píše portál Sempre Inter. L’Interista dodáva, že sa tak udialo z troch zásadných dôvodov - odchod Achrafa Hakimiho do PSG, Inter nechce ešte viac oslabiť svoje zadné rady.

S tým súvisí aj 60 miliónová injekcia pre klubovú pokladnicu Interu Miláno, ktorá pomohla zahojiť najhoršie rany vo financiách a tým sa znížila urgencia ďalších predajov z majstrovského kádra.

Tretím zásadným dôvodom, prečo si vedenie Spurs vypočul z Milána znejúce rázne NIE je nízka cena. Nerazzurri očakávajú za slovenského obrancu ponuku vo výške minimálne 50 miliónov eur.

Uvidíme, ako to Škriniarovi v Interi sadne po zmene trénera. Antonio Conte skončil po nezhodách s vedením a pre odlišné predstavy ohľadom posilnenia kádra. Novým koučom sa stal Filippo Inzaghi, s ktorým nemal najlepšie vzťahy Škriniarov krajan a ďalší slovenský reprezentant Denis Vavro.

Tottenham sa intenzívne zaujímal o Škriniara už za éry Josého Mourinha. Usiloval sa Slováka získať vlani v lete, aj počas zimného prestupového obdobia.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: L’Interista, Sempre Inter

Diskusia

Podobné články