Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vavro: Keby zostal Inzaghi, do Lazia sa nevrátim! Čo mu povedal Hamšík o Sarrim?

RÍM - Úprimný Denis Vavro o zlom vzhťahu s trénerom Inzaghim. K návratu do Lazia ho presvedčila aj dôležitá vec o Sarrim, ktorú mu prezradil Hamšík.
Zdroj: 39954
Zdieľajte:

Slovenský reprezentant Denis Vavro odohral posledný pol rok na hosťovaní v španielskej Huesce.

Vavro: Keby zostal v Laziu Inzaghi, nevrátim sa

Po krátkom pôsobení v La Lige sa vracia do kádra talianskeho Lazia Rím. V rozhovore pre Nový Čas však priznal, že keby zostal na lavičke tréner Simone Inzaghi, nevráti sa!

„Prišiel nový tréner Sarri, čo ma potešilo, pretože keby zotrval Simone Inzaghi, tak sa do Lazia nechcem vrátiť. Nemal som s ním dobrý vzťah."

Simone Inzaghi sa stal novým trénerom talianskeho šampióna Interu Miláno a pod jeho taktovkou bude pôsobiť ďalší slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar.

Prečítajte si aj

Chelsea to chce toto leto rozbaliť naplno! Ponúkla 100 miliónov eur za hviezdu Talianska

Na lavičku rímskeho Lazia zamieril rešpektovaný kouč Maurizio Sarri. Ten viedol slovenského reprezentačného kapitána Mareka Hamšíka počas spoločného pôsobenia v talianskom Neapole.

A práve dôležitá informácia o Sarrim, ktorú sa Vavro dozvedel od Hamšíka, mu pomohla v rozhodnutí vrátiť sa do Ríma a zabojovať o svoje miesto v tíme Lazia.

„Marek Hamšík mi povedal, že Sarri je tréner, ktorý začína vždy od nuly, že dá šancu každému, takže sa teším na novú spoluprácu a urobím maximum, aby som ho presvedčil a dostal šancu pod ním hrať."

Denis Vavro má s Lazio Rím kontrakt ešte na ďalšie tri sezóny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články