Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho vychvaľoval Ronalda do nebies: Mentálne je veľmi, veľmi silný! Mal by odísť z Talianska

RÍM - José Mourinho vychválil Cristiana Ronalda do nebies
Zdroj: 39750
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo hrával v Reale Madrid pod taktovkou krajana José Mourinha. Portugalský tréner sa obáva, že bude jeho bývalý hviezdny zverenec v talianskej lige nastupovať proti jeho AS Rímu. Samozrejme, pokiaľ Ronaldo neopustí Juventus. Ako možné destinácie sa spomínajú PSG či Manchester United.

Mourinho si želá, aby Ronaldo odišiel z Talianska

„Mal by opustiť Taliansko a nechať ma na pokoji!," s humorom hovoril Mourinho pre talkSPORT.

„Každý hovorí a ja hovorím to isté, že už nemá 25. Má 36 a nedáva 50 gólov. Ale koľko ich dal? Ten počet je stále úžasný, čísla hovoria samé za seba."

Cristiano Ronaldo sa aktuálne pripravuje na štart EURO 2020. Portugalci budú v role obhajcu titulu. Bude mu ťahať na 38, keď sa budú hrať MS v Katare 2022. Toto podujatie je len jedným z prvkov jeho extrémne silnej motivácie.

Mourinho hovoril o tom, čo podľa neho Ronalda neustále poháňa a motivuje, aj v tejto neskoršej fáze jeho úspešnej kariéry.

Prečítajte si aj

Konflikt vo francúzskom tíme! Mbappé sa urazil po tom, čo povedal Giroud novinárom

„Myslím si, že rekordy a chce hrať nielen na EURO, ale tiež na MS. Je legendou a jedno z najväčších mien, ktoré zostane navždy vo futbalovej histórii, ale tento chlapec sa motivuje číslami a novými vecami."

„Chce vyhrať X krát zlatú loptu, X krát zlatú kopačku, chce prekonať rekord iránskeho hráča v počte gólov v reprezentácii," hovoril Mourinho o motivácii Ronalda.

Cristiano Ronaldo je častokrát porovnávaný s Lionelom Messim a nie raz v negatívnom smere. Podľa Mourinha ale Ronalda kritika posúva vpred a je jeho palivom.

„Myslím si, že kritika ho motivuje. Stále dostáva túto extra motiváciu. Ako súper by ste mali byť radšej ticho a nepovedať o ňom ani zlé slovo, pretože ho to vždy iba motivuje."

„Je hráčom o ktorom si každý myslí a skutočne je mentálne veľmi, veľmi silný," chválil José Mourinho bývalého zverenca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: talkSPORT

Diskusia

Podobné články